ECHO kisgépek üzleteinkben és webshopunkban

ECHO kisgépek üzleteinkben és webshopunkban

Augusztustól új termékkel színesítjük kínálatunkat, elkezdjük az ECHO kisgépek értékesítését. Ha még nem ismeri az ECHO márkát, engedje meg, hogy bemutassuk!

Az ECHO gyártója a YAMABIKO Corporation, mely több mint 70 éve fejleszt és gyárt kiemelkedő minőségű gépeket. A japán cég a világ harmadik legnagyobb szerszámgyártója, innovatív, és világvezető a legmagasabb szintű szabványoknak megfelelő alacsony kibocsátású motorok fejlesztésében. A Yamabiko Corporation a világ több mint 80 országába szállítja gépeit, milliós darabszámú értékesítés bizonyítja, hogy a korszerű, nagy teljesítményű és kényelmes gépeket sikerrel és jó hatásfokkal használják a mezőgazdaságban, az erdőgazdálkodásban, a kertészetben és a háztartásokban egyaránt. A professzionális célra - vállalkozások által használt gépekre 2 év -, a lakossági felhasználásra 5 év garancia biztosítja a felhasználókat, hogy olyan minőségi gépekkel dolgozzanak, melyek hosszú távon, megbízhatóan működnek. A kínálatban láncfűrészek, magassági ágvágók, sövényvágók, szegélynyírók és motoros kaszák, lombfúvók egyaránt megtalálhatók.

E rövid bemutatás után szeretnénk a figyelmébe ajánlani két ECHO márkájú terméket, melyek a 2020. augusztusi Alkatrész Akció kiadványunkban is szerepelnek.

 

 

Az egyik a 18-022-0310-00 cikkszámmal és ECHO CS-310ES katalógusszámmal rendelkező benzinmotoros láncfűrész. E gép 35 cm-es vezetőlemezzel rendelkezik és kitűnő ház körüli munkákhoz. Kompakt és szuper könnyű kivitele (száraz tömege 4 kg) kivételes erővel párosul, amelyről a 1,5 lóerős / 1.1 KW erőforrás gondoskodik. A termék 2020. augusztus 31-ig, illetve a készlet erejéig bruttó 65.990 Ft-ért (nettó 51.961 Ft-ért) lehet az Öné.

 

 

A másik a 18-022-0420-00 cikkszámmal és ECHO SRM-420TES katalógusszámmal rendelkező 2,42 LE / 1.8 kW teljesítményű benzinmotoros fűkasza. A profi, nagy teljesítményű kasza kétütemű motorja alacsony zajszinttel és vibrációval rendelkezik. Az ECHO egyik legerősebb motorja található benne és a gyorsindítás funkció révén, valamint a nagy erő által kifejezetten hatékony és kényelmes munkaeszköz. Amennyiben most vásárolja meg a fűkaszát, akkor a gép mellé adunk egy multifunkciós fogót is ajándékba. A készülék bruttó 244.990 Ft-ért (nettó 192.906 Ft-ért) vásárolható meg 2020. augusztus 31-ig, illetve a készlet erejéig.

A termékekről érdeklődjön üzleteinkben vagy keresse fel az webshop.axial.hu oldalunkat!

 

Szöveg, forrás: Mikó Zsolt, termékmenedzser és Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Kép: Alkatrész Akció 2020. augusztus

Elérhető

Kapcsolódó cikkek