Derítsd ki, hogy mekkora az agrár IQ-d!

Derítsd ki, hogy mekkora az agrár IQ-d!

A MEGFOSZ és az MKB Pénzügyi Csoport egy online kampányt és egy közös országos játékot valósít meg a 2020/2021-es együttműködésük keretében. A több hónapja a háttérben szervezett és elkészített AgrárIQ elindult!

 

A többfordulós online játék országosan elérhető 18 éven felüli játékosoknak 6 teljes hétig. A játék 2 fordulóból, a Beugróból és a Hangárból áll. Csak a Beugró forduló egészének teljesítése esetén juthat tovább a játékos a Hangárba.

A Beugróban 10 mezőgazdasági és 10 pénzügyi kérdésre kell a játékosnak válaszolnia ahhoz, hogy továbbjuthasson. A helyes választ négy lehetőség közül lehet kiválasztani; a továbbjutáshoz legalább 80%-ban helyes megoldásokat kell adni a kérdésekre.

 

 

A Beugró kitöltéséhez még nem kell regisztrálni, de ahhoz, hogy a játékos próbálkozhasson a Hangár kvíz kérdéseivel, már szükség van egy néhány perces regisztrációra.

A Hangár már a haladó szint! Ezekkel a kérdésekkel csak azok próbálkozhatnak, akik teljesítették a teljes Beugró kvízt és regisztráltak. Figyelem: itt már a válaszok 90%-ának kell helyesnek lennie! A jó válaszok megtalálásában videók is segítenek majd.

A játék végén a 100 leggyorsabb mezőgazdasági-pénzügyi géniuszt díjazzák, 100 db 10.000 Ft értékű Media Markt utalvány kerül kiosztásra a nyerteseknek.

 

Játék és részletek: www.agrariq.hu

Forrás, kép: MEGFOSZ

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek