#CRAZYMONDAY #MANITOU

#CRAZYMONDAY #MANITOU

Oké, kedd van. Viszont a Manitou minden hétfőn őrületesen jó fotókat posztol a Facebook oldalán, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, mert ahhoz túl szépek és látványosak. Ráadásul nem beállított gyári képekről van szó, partnereik küldik a műremekeket.

Az utóbbi idők #CRAZYMONDAY terméseiből szemezgettünk, és készítettünk egy összeállítást, hogy Önök is lássák a napfényben megcsillanó piros rakodókat, a szokatlan tárgyakat cipelő univerzális jószágokat vagy a hihetetlen magasságokba emelkedő állványokat.

A képek a világ minden tájáról érkeznek hála a közösségi médiának és a lelkes területi képviselőknek, akik nem egyszer hozzáteszik: „Na, ilyet még én se láttam!”. A far- vagy mellényzsebekben megbúvó okoskütyük révén a képminőség is csodálatos, igazán élethűek a fotók, könnyen bele is szédülhetünk némelyik látványába. Na, de ne tegyük, mert van még, mit nézni! Íme:

 

 

Amennyiben Ön is szívesen küldene fotót részünkre, és leírja, hogy engedélyezi a megjelenést, kérjük vegye fel a kapcsolatot Facebook oldalunk kezelőjével és küldjön privát üzenetet a részére!

 

Forrás és kép: Manitou Facebook

Elérhető

Kapcsolódó cikkek