BERTHOUD RAPTOR jubileumi előrendelési akció (+videó)

BERTHOUD RAPTOR jubileumi előrendelési akció (+videó)

A BERTHOUD gyár működésének 125. évfordulóján az AXIÁL és a francia permetezőgyártó egy új, eddig nem látott előrendelési akciót hirdet meg, az utóbbi években hazánkban a legnagyobb darabszámban eladott önjáró permetezői körében.

Az akció részeként a magyar piacon legtöbbet értékesített opciókkal ruháztuk fel a 4200 literes tartálykapacitású önjáró permetezőt, ezzel garantálva, hogy az előrendelők most jubileumi áron kapják meg a PRÉMIUM felszereltségi szintű önjáró permetezőt.

 

 

Az előrendelésben szereplő permetező specifikációja:

24, 27 vagy 30 m munkaszélességű, Axiale II GVED elektro-hidraulikus működtetésű, központi forgócsapos felfüggesztésű, térszerkezetű szórókeret. Ezzel a felszereltségű kerettel a gép alkalmas „vállból” kiemelni a keretet és akár félig vagy csak az egyik keretet félig becsukva funkcionálni a kisebb, amorf alakú táblák esetében.

Hasmagasság 125-180 cm között, hidraulikusan, fokozatmentesen állítható. Ezzel, a Raptoroknál alapfelszereltségnek számító opcióval a gazdálkodó mindig a növényállományhoz igazodva tudja a gép hasmagasságát beállítani, nem egy fix hasmagassághoz kötött a pilóta. További előny, hogy a vonulás is sokkal biztosabb 125 cm-en.

Mechanikusan, fokozatmentes állítható nyomtáv 225-295 cm között. A géphez pluszban 4 db kormányösszekötő rúd is jár, ezek cseréjével változtatható a nyomtáv.

BERTHOUD OMEGA duplaturbinás centrifugál szivattyú a feltöltéshez, keveréshez, áttöltéshez és a permetezéshez. Teljesítménye 3 bar nyomáson 550 liter/perc. Maximális nyomása 8 bar. A centrifugál szivattyú messzemenően alkalmas folyékony műtrágya kijuttatására is.

4 kerék Bosh-Rexroth hidrosztatikus bolygóműves hajtás. Ezzel a rendszerrel, a Berthoud önjáró permetezők a piac egyik legjobb terepjáró képességével rendelkeznek, továbbá a rendszer keskenysége miatt, a sorokban is sokkal egyszerűbb manőverezni.

 

A kép illusztráció.

 

Active Roll ultrahangos szórókeret magasságszabályzó rendszer, mely segítségével a keret tud igazodni a talajhoz, összezárt növényállománynál a növényzethez, illetve a közkedvelt Hibrid üzemmód kiküszöböli a keret földbe verődését, ahol a növényzet bármilyen okból nincs jelen.

6 hengeres, vízhűtéses Deutz 5F tudbodiesel 244 LE motor, kerékméret: 300/95 R52 Alliance

BERTHOUD EC.TRONIC 16 impulzusos sebesség jeladóval, valamint nagyobb rugalmasságot biztosító, nyomásadatok alapján szabályzó computer. A dózis meghatározása nyomás, vagy hektáronkénti mennyiség programozása alapján kerül szabályozásra. GPS alapú automata szakaszolás előkészítést a monitor tartalmazza

Passtronic 2.0 ISOBUS kompatibilitás, mely segítségével a permetező monitor összeköthető valamilyen meglévő, vagy a későbbiek során beszerzésre kerülő GPS rendszerrel, univerzális terminállal.

Nivomatic elektromos szintjelző, a feltöltési szint elérésekor hangjelzéssel

Extra szórókeret világítás 2 db LED lámpával

3” direkt feltöltőcsonk a főtartályon, 2”os direkt feltöltőcsonk a tisztavizes tartályon, CamLock csatlakozóval. Ezzel az opcióval a felszívatás valamilyen külső meglévő meghajtással történik és a permetező szivattyújának élettartalmát is növelni tudjuk vele.

 

Az akcióban szereplő felszereltségű gép kedvezményes, jubileumi ára: 245 000,- EUR + ÁFA

Az akció érvényessége: 2020. november 30.

Szállítási határidő: megrendelést követő 3,5-4 hónap

 

További információért keresse területileg illetékes munkatársainkat!

 

Szöveg: Király Szabolcs, termékmenedzser

Képek, videó: Steinhauser Tamás, marketingmenedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek