„Az Év Traktora 2020” verseny győztesei

„Az Év Traktora 2020” verseny győztesei

Kihirdették az „Év traktora 2020” (Tractor Of The Year 2020) nemzetközi pályázat győzteseit, a hannoveri AGRITECHNICA kiállítás nyitónapján. A Fendt két kategóriában is nyert!

„Az Év Traktora 2020” kategória nyertese a FENDT 942 Vario

A 900 Vario új generációja a magasabb modellcsaládban bizonyított VarioDrive sebességváltót használja. A széria esetében rendelkezésre áll a Smart Connect-szolgáltatás: a gépkezelő összekapcsolja az iPadjét a Fendt 900 Vario belső wifin keresztül a traktorral, és az üzemi értékek a munka folyamán átkerülnek a tabletre. Az adatok egy térképen vagy grafikusan megjeleníthetők.

Először kerül a kínálatba opcionálisan egy infotainment rendszer, amely a traktorterminálon keresztül kezelhető. A High-End kihangosítórendszer számára nyolc, egymással kommunikáló mikrofon került a tetőbe, amelyek a háttérzörejeket kiszűrik, és az emberi hangot felerősítik. Mindemellett számos újdonságot rejt magában ez a gépcsalád: ilyen a kihúzható multifunkcionális szerszámtartó, a haladási sebességet szabályozó TIM (Traktor Implement Management), az intelligens táblavégi fordulóautomatika vagy az elektroteleszkópos visszapillantó tükör.

 

A 900 Vario új generációja a magasabb modellcsaládban bizonyított VarioDrive sebességváltót használja – fotó: AGCO/Fendt

 

„Az Év Legjobb Univerzális Traktora 2020” kategória győztese a FENDT 314 Vario Profi+

Az új Fendt 314 Vario, a Fendt 300 Vario széria topmodelljében az innovatív, DynamicPerformance (DP) teljesítménykoncepciója plusz 10 lóerőt eredményez. A különböző traktoregységek, mint például erőátvitel, hidraulika, ventilátorok és légkondicionáló, gyakran vesznek energiát. A rendszer felismeri, hogy egyes alkatrészeknek mikor kell több energiát igénybe venni, majd az intelligens vezérlés révén nagyobb teljesítményt nyújt.

 

Az új Fendt 314 Varióban elsőként válik elérhetővé a FendtONE kezelőrendszer – fotó: AGCO/Fendt

 

Először kerül a 300-as szériába 12"-os terminál, amelyben minden asszisztenciarendszer, mint a Fendt Guide Contour Assistant, a SectionControl és a VariableRateControl, rendelkezésre áll. Az új Fendt 314 Varióban elsőként válik elérhetővé a FendtONE kezelőrendszer, és jelentősen nő a megjelenítő információs felület mérete. Az elektronikusan vezérelt Visctronic ventilátor még hatékonyabb, és a kívánt hűtési szintnek megfelelően kerül vezérlésre.

 

Forrás, teljes cikk: Agroinform.hu

 

 

A technológia változott, az ügyfélközpontú gondolkodás maradt

 

Október 17-én a Fendt Fórum épületében kb. 400 volt alkalmazott számára szerveztek ismét összejövetelt, immáron 40. alkalommal. Peter-Josef Paffen az AGCO/Fendt igazgatótanácsának elnöke üdvözölte az egykori marktoberdorfi és kemptneri dolgozókat. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek