Az AXIÁL-Mikulás és manói idén sem voltak tétlenek

Az AXIÁL-Mikulás és manói idén sem voltak tétlenek

Hozzávetőleg 1000 csomagot készített össze az AXIÁL-Mikulás mintegy 40 manója 2022-ben a jeles nap alkalmából.

A csomagokba ezúttal is minőségi és/vagy egészséges édességek kerültek, melyeket több szervezet számára is kioszt a 31 éves múlttal rendelkező AXIÁL Kft. céges Mikulása.


A szervezők számos csomagot állítottak össze a cégcsoport és a tulajdonosi körhöz tartozó vállalatok 14 éves vagy annál fiatalabb gyermekei számára, de ajándékcsomagokkal kedveskedtek a Cédrus Református Egyesített Szociális Intézmény ellátottjai, a Bajai Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény diákjai, valamint a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Bajai Tagintézményének gyermekei számára is.

A mikuláscsomagokat elsőként a dolgozók gyerekei vehették át december 3-án, a Sugovica ÁMK sportcsarnokában megrendezett ünnepségen, ahol egyúttal rengeteg szórakoztató programot is kipróbálhattak kicsik és nagyok. Volt ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás és ünnepi műsort is láthattak az egybegyűltek.

Az AXIÁL-Mikulás a mai nap folyamán Baján, a Damjanich utcai Óvodában járt. A Télapó látogatásán minden óvodás számára 1-1 mikuláscsomag került átadásra. A csomagokon felül az AXIÁL Kft. támogatásának köszönhetően számtalan gép makettje is a gyermekek mindennapi boldogságának része lesz. Az őszinte gyermeki mosolynál és örömnél nincs is fontosabb dolog az életben, ezt a törekvést az AXIÁL Kft. szívügyének tekinti.

Az ünnepi sorozat december 7-én folytatódott, amikor a bajai speciális nevelési igényű gyermekek mikulásünnepségére is sor került, melyet hagyományosan a vállalat központi telephelyén rendeztek meg. A meghívottak busszal érkeztek a helyszínre és az ünnepi műsor után vették át ajándékcsomagjaikat.


Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser, AXIÁL Kft.

Fotók: Kürti Ivett, marketingmenedzser, AXIÁL Kft. és Földvári István, Foto Reklámügynökség Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek