Az AGCO és a DEUTZ új stratégiai partnerséget kötnek

Az AGCO és a DEUTZ új stratégiai partnerséget kötnek

Az AGCO és a DEUTZ új, hosszú távú stratégiai partnerségről állapodott meg. A partnerség mindkét vállalat és ügyfeleik számára megteremti az ellátás biztonságát, kiszámíthatóságát és megbízhatóságát.

A partnerség magában foglal egy szállítási megállapodást a Fendt traktorokban használt 6,1 literes és 4,1 literes motorokra vonatkozóan. A partnerség kiterjed a jövőbeli technológiák fejlesztésével kapcsolatos együttműködésre is. Ezen kívül az AGCO és a DEUTZ szorosabb együttműködés lehetőségét is megvizsgálja a 150 lóerő alatti motorok és motorra szerelt alkatrészek terén.

 

Eric Hansotia, az AGCO elnök-vezérigazgatója

 

Eric Hansotia, az AGCO elnök-vezérigazgatója elmondta: "A korona-járvány és a globális áruforgalomra és a globális ellátási láncokra gyakorolt hatása megerősítette a beszállítókkal való szoros, együttműködő kapcsolatok fontosságát. A DEUTZ évek óta megbízható partnerünk, és örömmel várjuk, hogy tovább erősíthessük kapcsolatunkat."

Frank Hiller, a DEUTZ vezérigazgatója elmondta: "Nagyon örülünk az AGCO belénk vetett bizalmának. Az AGCO évtizedek óta az egyik legjobb ügyfelünk. Nagyon örülünk, hogy immár szerződéssel is biztosítjuk a hosszú távú közös jövőnket."

 

Fordította: Kresz Gábor, Fendt referens

Forrás, kép: Fendt

Elérhető

Kapcsolódó cikkek