Axiálos gépek egyengetik a Nemzeti Vágta versenypályáját

Axiálos gépek egyengetik a Nemzeti Vágta versenypályáját

2019. október 18. és 20. között kerül megrendezésre Budapesten, a Hősök terén a Nemzeti Vágta, melyet évek óta támogat az AXIÁL Kft. is. A rendezvényen idén is egy Fendt és egy Landini erőgép, illetve két Manitou rakodógép fog szorgoskodni.

A nemzeti tradíciókra épülő, történelmi lovasverseny valójában a magyarság hagyományőrző fesztiválja. Nem csupán egy lovasverseny, hanem a magyar városok és falvak ünnepe is egyben, melyet minden évben megrendeznek Magyarország egyik ikonikus helyszínén, a Hősök terén.

A rendezvény célja a nemzeti hagyományok ápolása, kapcsolatteremtés az egyes települések és lakosaik, valamint a magyar vidék és Budapest között. A három napos versenyen a lovak és lovassportok vannak a főszerepben, illetve a különböző korok korabeli lovasságának bemutatása.

 

 

A Nemzeti Vágtára jelentkezhet minden magyar önkormányzat, minden határon túli közösség, de akár magánszemély is. A regionális elővágták rendszere biztosítja a versenyek futamainak izgalmait és a magas színvonalát, amelyeknek a legjobbjai a mindent eldöntő budapesti Nemzeti Vágtán képviselhetik településüket.

Az esemény rakodási munkálatait 2 db Manitou rakodógép, a homok granulátumos 437 x 10-12 m méretű pálya rendezését 1 db Fendt és 1 db Landini erőgép segíti, melyet a bajai központú AXIÁL Kft. biztosít a rendezők számára.

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Vagta.hu, Wikipédia

 

 

Határon túlról - Határtalanul!

 

Ma délután Kézdivásárhelyről érkezett egy iskolás csoport a bajai telephelyünkre, hogy megismerjék cégünket és tevékenységünket. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek