Akciós Dolmar gépek a készlet erejéig!

Akciós Dolmar gépek a készlet erejéig!

A Dolmar gépeket gyártó német vállalkozás a Makita tulajdona lett 1991-ben. Az összes Dolmar gép teljes egészében megegyezik a Makita gépekkel. Eltérés a két márka gépei között kizárólag színben (Narancs=Dolmar, Kék=Makita), illetve a típusjelölésben van.

A németországi Dolmar gyártósoron készülnek például: benzines fűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek és további akkus kerti gépek (lombszívók, sövényvágók stb.) megannyi típusa, amelyek maximálisan megegyeznek a Makita márka név alatt futó japán cég termékeivel. Így például, ha Önnek van már Makita akkus gépe, akkor a hozzá tartozó akkumulátorral a Dolmar gépeket is tudja használni. Tehát nem kell megijednünk a Dolmar gépek hallatán, egyszerűen csak annyi történt, hogy a japán Makita cég a hamburgi német Dolmar gyár tiszteletére hagyta meg a "Dolmar" nevet.

Érdekesség még a témához kapcsolódva, hogy 1927-ben a türingiai Dolmar hegyen próbálták ki az első termelésre érett benzines láncfűrészt a fejlesztések után, amivel új korszak vette kezdetét a fakitermelésben. Fontos megemlíteni továbbá, hogy mindkét márka termékei minőségellenőrzésen mennek keresztül, amely az ide vonatkozó legszigorúbb szabályok követésével történik és a garanciális feltételek is megegyeznek.

Dolmar gépek igen kedvező áron találhatók meg a kínálatunkban, azonban csak a készlet erejéig:

 

AH-3766 akkumulátoros sövényvágó (akku és töltő nélkül) - Megnézem az AXIÁL webshopon >>

 

 

AM-3738XE4 akkumulátoros fűnyíró (akkuval és töltővel) - Megnézem az AXIÁL webshopon >>

 

 

HP-20 magasnyomású mosó - Megnézem az AXIÁL webshopon >>

 

MS335.4U négyütemű benzinmotoros kasza - Megnézem az AXIÁL webshopon >>

 

További akciós Dolmar termékek:

 

 

 

AM-3738Z akkumulátoros fűnyíró (akku és töltő nélkül)

Megnézem >>

 

AT-3723U akkumulátoros kasza (akku és töltő nélkül)

Megnézem >>

 

PS-32CTLC-35B benzinmotoros láncfűrész

Megnézem >>

 

További információkkal, árakkal kapcsolatban érdeklődjön üzleteinkben, vagy tekintse meg a gépek adatait a webshopunk oldalán!

 

Szöveg: Mikó Zsolt, termékmenedzser

Forrás és kép: Dolmar

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek