AgroHR konferencia

AgroHR konferencia

2018. szeptember 25-én szervezi meg az Agroinform.hu és a HR Portál szakmai partnerei, az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) segítségével az első AgroHR konferenciát.

A szervezők kifejezetten agrárszakmai szereplőknek, munkáltatóknak és HR szakembereknek szánják a rendezvényt, melynek célja az agrárszakma elismertségének növelése, az abban elhelyezkedők számának gyarapítása.

 

Fotó: Fendt

 

Az AgroHR konferencia neves szakmai előadók tolmácsolásával az agrárágazat legújabb kihívásaira és azok megoldásaira helyezi a hangsúlyt és emellett praktikus tanácsokat kínál HR szakmai kérdésekben. A konferencia nem véletlenül viseli a „Befektetés az emberbe – szerezz előnyt, legyél menő munkáltató, amíg nem késő” alcímet, ugyanis a jól képzett munkavállaló mellett fontos a cégek hozzáállása, a humán erőforrás képességeinek fejlesztése, jó értelembe vett kiaknázása is.

A résztvevők választ kaphatnak a rendezvényen arra, hogy például hogyan lehet megszólítani a különböző generációkat, hogyan tehetik vonzóvá a szakmát az agrárcégek, milyen képzési lehetőségeket érdemes kínálni, vagy hogyan lehet motiválni az alkalmazottakat. Nem utolsó sorban szó lesz a precíziós gazdálkodásról és az agrárinformatikailag képzett munkaerőről is.

A rendezvényt a szervező vállalatok képviselői nyitják köszöntőikkel, a MEGFOSZ képviseletében Umenhoffer Péter, a szövetség marketingbizottságának elnöke, az AXIÁL Kft. marketingigazgatója.

 

A konferenciát 2018. szeptember 25-én, 9 és 12.30 között a MÜPA Kék termében rendezik meg. Előzetes regisztráció és bővebb információ: https://www.agroinform.hu/hrkonferencia/

 

Forrás és kép: agroinform.hu

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek