A Konecranes a Mercedes-AMG Petronas Motorsport hivatalos partnere (+videó)

A Konecranes a Mercedes-AMG Petronas Motorsport hivatalos partnere (+videó)

A villás targoncákat, konténerkezelőgépeket és darukat gyártó Konecranes bejelentette, hogy kiterjeszti együttműködését a Mercedes-AMG Petronas Motorsport-tal, hogy hivatalos beszállítója legyen 5 alkalommal a Forma-1 világbajnokságon.

A megállapodás a két partner már meglévő együttműködésén alapul. A Mercedes-AMG Petronas Motorsport az Egyesült Királyságban, Brackley-ban található technológiai központjában már használja a Konecranes berendezéseket és 2017 óta sikeresen együttműködik a Forma-1 pilótával, Valtteri Bottas-szal is.

Az új megállapodás keretében a Konecranes a Mercedes-AMG Petronas Motorsport számára biztosítja a legújabb technológiáját – beleértve az iparág vezető TRUCONNECT elnevezésű távfelügyeletét, amely összeköti az adatokat - a gépek és az emberek biztonsága, valamint a termelékenység növelése érdekében.

 

Valtteri Bottas - finn származású autóversenyző - karján a Konecranes logójával

 

A meglévő és a potenciális Konecranes ügyfelek látják majd a Mercedes-AMG Petronas Motorsport partnerkapcsolati marketingjét, amelyet médiacsatornák széles skáláján közvetítenek: a weben, videón, a közösségi médiában. A Konecranes logó megjelenik Valtteri versenyruhájának ujján, a csapat brackley-i gyárában, teherautóin, a hivatalos médiakommunikációkban és a Mercedes-AMG Petronas Motorsport honlapján.

A Konecranes elnök-vezérigazgatója, Panu Routila szerint a megállapodás logikus kiterjesztése a Konecranes, valamint a Mercedes-AMG Petronas Motorsport és Valtteri Botas közötti kapcsolatnak.

„Örülök, hogy sebességet váltunk és megtesszük a következő lépést a Mercedes-AMG Petronas Motorsport-tal. A Konecranes megoldások használata egy vezető sportágban - ahol különösen fontos a technológia a sikerhez -, nem jelent mást, mint portfóliónk bemutatását egy szélesebb közönség számára.” - mondta Routila.

„A Valtteri Bottas-szal végzett munkánk már megnövelte a globális márkaismertségünket, és kiváló visszajelzést kaptunk mind az ügyfelektől, mind a munkavállalóktól, így biztos vagyok benne, hogy ez az új megállapodás a Konecranes márkát globálisan a következő szintre emeli. Nagyon várom a közelgő szezont, amikor a Mercedes-AMG Petronas Motorsport immáron a hatodik alkalommal célozza meg a konstruktőrök és pilóták listájának vezetését.” – tette hozzá Routila.

 

 

„Nagyon örülünk, hogy a Mercedes-AMG Petronas Motorsportnál üdvözölhetjük a Konecranest” – mondta Toto Wolff, a csapat vezetője. „Már a Konecranes technológiáját alkalmazzuk anyagmozgatásra a brackley-i gyárunkban és örömmel bővítjük partnerkapcsolatunkat, hogy támogassuk márkájuk és üzletük növekedését a Forma-1 platform segítségével. Csapatunk az új kereskedelmi megállapodások szempontjából egy sikeres télen van túl és örömmel üdvözöljük a világ egyik vezető, Konecranes nevű finn márkáját a hivatalos partnerek és beszállítók családjában.”

„Az elmúlt két évben szorosan együtt dolgoztam a Konecranes-szel, és létrehoztunk egy nagyszerű munkakapcsolatot, amely mindkét fél számára előnyös. Jó látni, hogy most mára a csapat is együttműködik a Konecranes-szel és biztos vagyok benne, hogy ez szintén mindkét fél számára egyformán előnyös lesz” – nyilatkozta Valtteri Bottas.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Kép: mercedesamgf1.com

Forrás és videó: Konecranes

 

 

A Konecranest ajánlja Valtteri Bottas is! (+videó)

 

Korábban már hírül adtuk, hogy hivatalos forgalmazói lettünk a Konecranes márkának, amely nagyteljesítményű villás targoncákat és konténerkezelő gépeket gyárt. Na de nemcsak mi tettük le voksunkat a cég mellett, Valtteri Bottas is. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek