A Konecranest ajánlja Valtteri Bottas is! (+videó)

A Konecranest ajánlja Valtteri Bottas is! (+videó)

Korábban már hírül adtuk, hogy hivatalos forgalmazói lettünk a Konecranes márkának, amely nagyteljesítményű villás targoncákat és konténerkezelő gépeket gyárt. Na de nemcsak mi tettük le voksunkat a cég mellett, Valtteri Bottas is.

A Konecranes meghatározó szereplője a kikötői és a konténeres anyagmozgatógép-gyártásnak. A vállalkozás több mint 80 éve arra törekszik, hogy javítson ügyfelei hatékonyságán és teljesítményén, ezért készítenek olyan berendezéseket, amelyekben megbízhatnak az emberek.

Kínálatunkban meghatározók a dízelüzemű villás targoncák, melyek 10-65 tonnás teherbírás között érhetők el. Teljes mértékben egyéni igényekre, munkára szabhatók, különösen igaz ez az acél- és fafeldolgozó ipar és hulladékkezelés területére. További információ ITT!

A konténer-kezelők 10-45 tonnát képesek megmozgatni. A teleszkópos gém szerkezettel szerelt gépek alkalmasak üres, rakott konténerek, hajók rakodására is, illetve speciális adapterekkel felszerelve alkalmasak nehézipari feladatok elvégzésére is. További információ ITT!

A Konecranes az anyagmozgató gépek mellett számos emelőszerkezetet, darut gyárt, a legnagyobb autógyártókat, szervizeket segíti berendezéseivel az egész világon. Így nem volt meglepő, mikor 2017 májusában arról számolt be a média, hogy a világ egyik vezető vállalata, a Konecranes és a Grand Prix nyertes pilóta, Valtteri Bottas 2018 márciusáig szóló marketing együttműködési megállapodást írt alá.

 

 

Az elkövetkező hónapokban a Konecranes meglévő és potenciális ügyfelei láthatják majd a partnerkapcsolatot az interneten, a közösségi médiában, a kültéri reklámokban, videókon, és különböző eseményeken.

„Valtteri egy igazi bajnok és örülünk, hogy együtt dolgozhatunk vele, egy kölcsönösen előnyös együttműködés keretében.” – mondta Panu Routila, a Konecranes elnök-vezérigazgatója. „Nagyon örülünk, hogy ilyen megállapodást kötöttünk a Konecranesszel. Ez jól illeszkedik a hátterembe, azokba a dolgokba, amelyekben személyesen hiszek.” – mondta Bottas. A Konecranes és Valtteri Bottas partnerségét a powermeetscontrol.com weboldalon vagy a közösségi médiában a #powermeetscontrol hashtaggel tudja nyomon követni.

 

Forrás és kép: Konecranes

 

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek