A HORSCH új opciókat mutat be a legnagyobb darabszámban értékesített Focus StripTill vetőgéphez

A HORSCH új opciókat mutat be a legnagyobb darabszámban értékesített Focus StripTill vetőgéphez

A sikeres Focus StripTill technológiához a HORSCH az Agritechnica kiállításon néhány fejlesztést mutat be, amelyek – régiótól függően – még univerzálisabbá teszik a gépeket.

A vetőcsoroszlyáknál az ügyfelek továbbra is választhatnak az elismert TurboDisc duplatárcsás vetőcsoroszlya és az új TurboEdge kapás csoroszlya között. Ennek előnyei leginkább a nagyobb mint 25 centiméteres sortávolságú növények, például a repce vagy bab, mutatkoznak meg. Leginkább nehéz talajoknál vagy a felületen levő nagy mennyiségű szármaradványnál biztosítja a vetőkapa a vetőmag nagyon jó beágyazódását.

 

 

A klimatikus körülmények miatti kevésbé intenzív előkészítő munkáknál is megmutatja előnyeit a TurboEdge csoroszlya.

A TurboDisc tárcsás csoroszlya a Focus-hoz továbbra is minden ügyfélnek jó választás, leginkább a maximálisan pontos vetőmagkijuttatás terén.

 

 

A MiniDrill 400 literes tartálytérfogattal a jövőben a Focus-hoz is elérhető lesz. Így egy harmadik összetevő is részt vesz a kijuttatásban, amivel a gép teljesítménye egyértelműen nő. Repcevetéskor a MiniDrill a repce vetőmagot tudja adagolni, és a két fő tartályt a műtrágya kijuttatásra lehet használni. Ez a G & F (Grain & Fertiliser, azaz vetőmag és műtrágya) például a vetőmag-kijuttatás során a Focus felületteljesítményét 40%-kal növeli meg.

Ha a MiniDrillt PPF (PPF, pontos műtrágya lehelyezés) rendszerrel használjuk, a vetőmagkijuttató nyílások a vetősín területén vannak, és például alá- vagy köztesvetés vetőmagjainak, vagy csigaölő kijuttatására szolgálnak.

 

 

Az egyengető tárcsák helyett a henger előtt egy új rögtörő szolgál közepes és nehéz talajoknál a kiegészítő aprórögös földről a vetés vonalában. Nyitott kialakításának és kis átmérőjének köszönhetően a durva rögök biztos aprítása érhető el. Ráadásul az öntisztító hatás kötött talajoknál is kiváló.

 

További információt a HORSCH termékekről területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Fordította: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: HORSCH

 

 

A HORSCH bemutatja az új TurboDisc csoroszlyát és új tulajdonságokat a Pronto DC vetőgéphez

 

Az új TurboDisc 3 duplatárcsás csoroszlya egyesíti az eddigi generációk összes tudását és tapasztalatát. Ez a legkülönfélébb kihívások és talajok esetén is tökéletes vetőmag-kijuttatást tesz lehetővé. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek