A HORSCH bemutatja az új Leeb 6300 PT és 8300 PT önjáró permetezőket

A HORSCH bemutatja az új Leeb 6300 PT és 8300 PT önjáró permetezőket

Az új HORSCH Leeb PT önjáró permetezők leginkább szembetűnő újdonsága a rugalmasság és a maximális kényelem precíz kijuttatás mellett. A rugalmasság a tartályméretek és -anyagok sokféleségében, a meghajtásban és a hasmagasságnál is megmutatkozik.

 

 

Az új HORSCH Leeb permetezőnél minden lehetséges helyen javítottak valamit. Maradt az egyedülálló, díjnyertes BoomContol – de most a 42 méteres szórókeret-szélességben is, akár 42 szakasszal.

Teljesen új fejlesztés a ComfordDrive futómű központi kerettel és a kerekek hidropneumatikusan csillapított, egyedi felfüggesztésével, aktív szintszabályzással. Ez közúton, a szántóföldön vagy akár lejtőn történő munkavégzésnél is kitűnő menetkényelmet jelent. Az ügyfelek igényeinek megfelelően a kerékagy-meghajtás két változatban áll rendelkezésre, természetesen az összes műszaki fejlesztéssel, például az automatikus terhelésfüggő szabályozású fokozatmentes hajtómű és a kipörgésgátló.

 

 

Az optimalizált súlyeloszlásért az elöl elhelyezkedő fülke koncepcióját megtartották. A fülkét teljesen megújították, ami tökéletes kilátást és tágas teret eredményezett. A PT minden funkciójának egyszerű, biztos és kényelmes kezeléséért az új fejlesztésű ErgoArm kartámasz felel. A tágas fülke megfelel a 4-es kategória maximális felhasználóvédelmi előírásainak. Az új V-ös fokozatú kipufogógáz-kezelési normáknak megfelelő motor nagyon környezetbarát. 310 lóerő teljesítményével optimálisan illeszkedik a Leeb PT koncepciójához.

 

 

A gép rugalmas és a legkülönbözőbb vevői igényekhez is megfelel, ez a tartály méret- és anyagválasztékában is megfigyelhető. 6000 literes műanyag és 8000 literes nemesacél tartály között lehet választani. Mindkét változat a kényelmesen, a fülkéből kezelhető CCS Pro folyamatos belső tisztítással és az automatikus öblítési funkcióval érhető el.

A nagy teljesítményről a percenként 1000 literes töltési teljesítményű rozsdamentes acél centrifugálszivattyú gondoskodik.

A Leeb PT új funkcióival és technológiáival a HORSCH az önjáró permetezők új generációját mutatja be.

 

További információt a HORSCH gépekről területileg illetékes gépértékesítő kollégáinktól kaphat!

 

Fordította: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: HORSCH

 

 

A HORSCH megújította a Maestro családot a CV és RV termékvonallal

 

Az új Maestro CV legfontosabb műszaki jellemzője a lehetőség. Lehetőség, hogy vagy egyetlen központi tartály használható a vetőmaghoz és műtrágyához, vagy ahogy korábban is, egy nagy műtrágyatartályt, ill. különálló vetőmag-tartályokat lehet használni. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek