A HORSCH bemutatja az új Cultro TC-t

A HORSCH bemutatja az új Cultro TC-t

A Cultro TC egy könnyen vontatható duplakéses henger, 3 és 12 méteres munkaszélességben kapható, rendkívül széles körben használható – egyéb gépekkel kombinációban is. A kések kitűnően aprítják a repce- vagy silókukorica szárakat és a köztes növényeket.

A HORSCH Cultro TC hengere kompakt, ami a magas fordulatszámról és a fordulatonkénti magas vágásszámról gondoskodik, ez biztosítja az szerves anyagok intenzív aprítását. Hat kés található a hengeren elosztva, kereszt irányban elrendezve, melynek eredménye az úgynevezett keresztvágás a maximális aprítási eredményért.

 

A gép piacra kerülésekor két különböző változatban érhető el.

 

 

A HORSCH Cultro 3 TC 3 méteres munkaszélességű, és hárompont függesztéssel kapcsolható az erőgéphez. Ennél az ügyfelek választhatnak a frontfüggesztéses, henger nélküli változat mellett, amely például a Joker CT-vel nagyon jól kombinálható. További opció a hátsó felfüggesztéses változat tömörítőhengerrel, amely esetben a teljes tömörítőhenger-kínálat, amely a Joker CT-hez elérhető, itt is rendelkezésre áll.

 

 

A vontatott változat, a HORSCH Cultro 12 TC 12 méteres munkaszélességben, és néhány különleges tulajdonsággal kapható. Az új keretfelépítés a gép teljes súlyát a hengerre viszi át. Az egyes hengerszegmensek 3 métereres szakaszokra vannak osztva, amelyek külön-külön vannak rögzítve. Ez még a nagy munkaszélességnél is a gép optimális talajkövetését eredményezi. Minden szegmens egyedileg túlterhelés elleni védelemmel biztosított, és külön-külön tudnak kitérni fel és le.

A gép felszerelhető egy tömörítőhengerrel vagy egy nehéz boronával. Ez utóbbi különösen akkor hasznos, ha sok szerves anyagot is el kell osztani a felületen. A Cultro kései elé egy simító is felszerelhető, amely a magágykészítéssel is bővíti a gép használati lehetőségeit.

A gép nagy teljesítménye annak is köszönhető, hogy magas, akár 20 km/órás munkasebességgel lehet vele dolgozni, egyidejűleg alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. A Cultro 12 TC már akár egy 200 lóerős traktorral is használható.

 

További információt a HORSCH gépekről területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Fordította: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: HORSCH

 

 

A HORSCH bemutatja az új Leeb 6300 PT és 8300 PT önjáró permetezőket

 

Az új HORSCH Leeb PT önjáró permetezők leginkább szembetűnő újdonsága a rugalmasság és a maximális kényelem precíz kijuttatás mellett. A rugalmasság a tartályméretek és -anyagok sokféleségében, a meghajtásban és a hasmagasságnál is megmutatkozik. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek