A HORSCH bemutatja az első Cura ST gyomfésűt

A HORSCH bemutatja az első Cura ST gyomfésűt

A HORSCH Cura ST gyomfésűje az első központi megoldás speciálisan a hibrid- és biogazdálkodók részére. Nagyon precíz munkavégzése és különösen masszív felépítése emeli ki piactársai közül.

 

 

A HORSCH Cura ST hárompont-felfüggesztéses változatban, 6-15 méteres munkaszélességekben kerül a piacra. A 6-gerendelyes felépítés 2,8 centiméteres fogtávolságot tesz lehetővé az intenzív munkáért a tiszta talajokon és körülményeknél.

A fogak tehermentesítő nyomása fokozatmentesen, hidraulikusan állítható. Minden fog 500-tól 5000 grammig terhelhető, és szinte az egész rugóúton azonos nyomást kap. Minden egyes fog egyedileg van rögzítve, és az oldalirányú nyomás ellen hatékonyan van védve. Ez a lehető legnagyobb precizitású munkavégzésről gondoskodik.

 

 

A HORSCH Cura ST felszereltsége így a lehető legjobb minden munkához és körülményhez. A nagy gyomfésű fogainak nagy terhelési tartománya kímélő és nagyon agresszív munkát is lehetővé tesz – a fogak beállításától függően. A talajfelszín gond nélkül megmunkálható, erre például a burgonya bakhátaknál van szükség.

 

Fordította: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: HORSCH

 

 

HORSCH MobileControl és SmartCan

 

A HORSCH júliusban megrendezett, már az Agritechnica kiállításra készülő sajtótájékoztatóján a gépek mellett a MobileControl és SmartCan megoldásokról is szó esett. Ezek a gépfunkciók egyszerű működtetését teszik lehetővé mobiltelefonról. >>

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek