A Firestone piacra dobja a 20%-kal hosszabb élettartamú PERFORMER EXTRA abroncsot

A Firestone piacra dobja a 20%-kal hosszabb élettartamú PERFORMER EXTRA abroncsot

A Firestone PERFORMER EXTRA abroncs 2020 júliusától kezdve fog fokozatosan megjelenni az európai piacon 43 különböző méretben.

 

  • A népszerű Firestone PERFORMER 85 és 70 abroncsokra épülő új Firestone PERFORMER EXTRA 20 százalékkal hosszabb élettartamot kínál.
  • Az abroncs hosszabb élettartama segít a környezeti lábnyom és a hosszú távú üzemeltetési költségek csökkentésében, miközben javítja az üzleti hatékonyságot.

 

A Firestone, amely a mezőgazdasági abroncsok piacán több mint 100 éve egyet jelent az erővel és a megbízhatósággal, újabb mérföldkőhöz érkezett azon az úton, amelyen haladva kiváló teljesítményt és jó minőségű termékeket kínál az európai mezőgazdasági termelőknek az új tartós PERFORMER EXTRA abroncsok formájában.

A népszerű Firestone PERFORMER 85 és 70 abroncsokra épülő PERFORMER EXTRA egy fokozott kopásállóságú keverék eredménye, amely az abroncs élettartamát 20 százalékkal növeli az elődeihez képest.* Az abroncs hosszabb élettartama segít a környezeti lábnyom és a hosszú távú üzemeltetési költségek csökkentésében, miközben javítja az üzleti hatékonyságot.

A Firestone PERFORMER EXTRA nem csak azért jobb, mert tovább használható. Az abroncs kettős szögben elrendezett kapaszkodó bordái kiváló húzóerőt biztosítanak, miközben a megnövelt teherbírás nagyobb terhelhetőséget biztosít, mint számos versenytárs termék. Elődeihez hasonlóan a Firestone PERFORMER EXTRA abroncs tervezése során is a megbízhatóság volt az elsődleges szempont. Az abroncs öntisztító futófelületet kapott a kiváló húzóerő érdekében, és jobb üzemanyag-hatékonyságot is biztosít, miközben a rugalmas köpeny kevésbé tömöríti a talajt, és javítja a jármű kezelhetőségét és kényelmét az úton is.

A Firestone PERFORMER EXTRA abroncs 2020 júliusától kezdve fog fokozatosan megjelenni az európai piacon 43 különböző méretben, 20 és 42 hüvelyk között. Az abroncsot a Bridgestone Olaszországban működő európai K+F központjában fejlesztették ki, és a Bridgestone Puente San Miguelben található spanyolországi üzeme gyártja. Mivel a PERFORMER és a PERFORMER EXTRA abroncs-családok méretei azonosak, szabadon cserélgethetők egy járművön és ugyanazon a tengelyen is. A Firestone PERFORMER 85 és 70 abroncsokhoz hasonlóan, a PERFORMER EXTRA is alkalmazható a legtöbb mezőgazdasági vontatón.

“A Firestone a vállalat megalapítása óta szívén viseli azt, hogy segítsen a földműveléssel foglalkozóknak– Harvey Firestone maga is egy farmon született,” mondja Mark Sanders, mezőgazdasági értékesítési vezető, Bridgestone EMIA. “Ezért a mai napig arra törekszünk, hogy erős és megbízható termékek előállításával kielégítsük a gazdák igényeit. A Firestone PERFORMER EXTRA, amely a népszerű PERFORMER termékcsalád legújabb tagja, rendelkezik az elődei minden előnyös tulajdonságával, de jelentősen hosszabb élettartamot kínál. A 20 százalék1 óriás különbség, és valóban költségmegtakarítást fog jelenteni azoknak a gazdáknak, akik úgy döntenek, hogy hatékonyabb és fenntarthatóbb módon kívánnak működni a Firestone PERFORMER EXTRA abroncsokkal.”

 


 

A Firestone-ról

A Firestone abroncs-családunk a több mint száz éves erőre és megbízhatóságra épül. Ez az ikonikus márkánk a zenei örökségéről is jól ismert, ami ma is folytatódik a Firestone LIVE koncertekkel, olyan autentikus zenei élményeket nyújtva, ami közelebb hozza egymáshoz a zenészeket és a zenehallgatókat. 1988-ban a Firestone a világ legnagyobb abroncs- és guimigyárának, a Bridgestone Corporation-nek a része lett.

 

A Bridgestone-ról Európában, Oroszországban, a Közel-Keleten, Indiában és Afrikában (EMIA)

Mi vagyunk a Bridgestone Európa, Oroszország, Közel-Kelet, India és Afrika, a világ legnagyobb abroncs- és gumigyárának egyik részlege. Csaknem 90 éve nyújtjuk azt a megbízhatóságot, amellyel az emberek és az áruk a lehető legkényelmesebben és megszakítás nélkül eljutnak oda, ahová el kell jutniuk.

Ma, ebben a gyorsan változó világban azért fejlődünk, hogy valódi megoldásokat nyújtsunk azokra a valós problémákra, amelyekkel ügyfeleink szembesülnek. Ez az oka annak, hogy a Bridgestone EMIA prémium abroncsgyártóból gyorsan alakul át a mobilitási megoldások vezetőjévé. Élvonalbeli termékekkel és megoldásokkal törjük az utat az iparágban a legfejlettebbek közé tartozó gyárakkal együtt, világelső technológiákkal és keresett partneri kapcsolatok útján. Átalakulásunk útján haladva a mobilitás jövőjének formálásán munkálkodunk.

 


*Az elődökhöz, a Firestone PERFORMER 85-höz és 70-hez képest. A Bridgestone/Firestone K+F központjában végzett ellenőrzött laboratóriumi mérések alapján (DIN koptató teszt) (Gyorsított öregedési teszt).

 

Forrás és kép: Firestone/Bridgestone

Elérhető

Kapcsolódó cikkek