A Fendt bővíti látogatóközpontját

A Fendt bővíti látogatóközpontját

A Fendt világ kapuja szélesebbre nyílik. A Fendt Forum látógatóközpont bővítéséről döntöttek a gyárban, a látványtervet most Önökkel is megosztjuk.

A Marktoberdorfban található Fent Forum a Fendt kereskedők, partnerek és a nagyközönség számára is egy ajtót jelent a Fendt világába. Itt találhatók a kiállítótermek, a Fendt shop, a „Dieselross” étterem és itt kezdődnek a gyárlátogatások is. A 2013-as megnyitó után öt évvel azonban szűk lett ez a kapu - ideje bővíteni.

 

 

A kiállítótér négyszeresére növekszik.

2500 m² területen 14 m magas épületet építenek, ahol a márka legújabb gépcsodáit lehet majd megtekinteni. Az épület rendezvények megszervezésére is alkalmas lesz. A kapuk 6 m magasak lesznek, hogy bármilyen gép ki-be járhasson rajta.

 

A Fendt márka az elmúlt években full-liner lett.

„Annak érdekében hogy a széles gépválasztékot az időjárási viszonyoktól és az évszaktól függetlenül be tudjuk mutatni, szükségünk van egy ekkora létesítményre. A kiállítóterem lehetőséget biztosít a külföldi kereskedőink számára, hogy itt ismerhessék meg a legújabb gépeinket. A 2000 férőhelyes csarnok kiváló lehetőséget biztosít számunkra a jövőben szakmai konferenciák, ünnepélyek lebonyolítására” - mondta Peter-Josef Paffen a Fendt márka igazgatója.

Évente 35.000 fő vesz részt gyárlátogatáson, akik e létesítmény éttermében kapnak egy kis kóstolót a Fendt vendéglátásból. Ezen felül további 30.000 vendéget fogadnak a Forumban a Fendt hétvégék alkalmából.

 

Szöveg: Kresz Gábor, Fendt referens

Forrás és kép: Fendt.com

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek