A DeLaval az Európai Tejtermelők Kongresszusán

A DeLaval az Európai Tejtermelők Kongresszusán

A fejéstechnológiai berendezéseket gyártó világmárka, a DeLaval részt vett az Európai Tejtermelők (EDF) Kongresszusán június 25-27. között Koldingban. Az idei téma a hatékony gazdálkodás volt, melynek kapcsán a DeLaval egy workshopot is tartott.

Minden évben több mint 300 EDF-tag találkozik, hogy megvitassanak egy konkrét témát és megismerjék a tejtermelést a szervező országban. Ebben az évben a megvitatandó téma a „Hatékony gazdálkodással az élen” volt és az eseménynek Dánia adott otthont.

A DeLaval a gazdálkodási hatékonyságot a gazdaság egyik legfontosabb kihívásának tartja és a jövedelmezőség, az élelmiszerbiztonság, valamint az állatjólét együtteseként azonosítja. A vállalat az előző évekhez hasonlóan arany szponzora volt a rendezvénynek, így workshopot is tartott, melynek témája a tehén élettartama volt.

 

 

A DeLaval sok éve foglalkozik azzal, hogyan növelhető a tehén produktív élettartama, miközben biztosítva van az állat kényelme, jóléte és a gazdálkodási gyakorlat is. 2019-ben nem csupán az EDF kongresszuson, hanem számos más eseményen is foglalkozik a vállalat a gondolattal, mely a tehenek életminőségének javításán túl a tejgazdaságokban dolgozó emberek életminőségének javítását, a tejtermelést is segíti.

Az AXIÁL Kft. 2018. december 1-jétől látja el a DeLaval termékek kizárólagos forgalmazását Fejér, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Zala, Somogy, Vas, Tolna, Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves megyében. Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban forduljon bizalommal területileg illetékes kollégáinkhoz!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: DeLaval

 

Kapcsolódó cikkek:

 

DeLaval VMS V300 – új automatikus fejőrendszer

 

A DeLaval VMS V300 sokkal több egy fejőrobotnál: filozófia, életstílus, elkötelezettség a fejlődés iránt, eltökéltség, hogy a legjobbat nyújtsuk a teheneknek és a legtöbbet tegyük a nyereséges tejtermelésért. >>

Vezető márkával bővült kínálatunk

 

Ahogy korábban beszámoltunk, 2018. december 1-jétől egyes hazai területeken az AXIÁL Kft. képviseli a globális szinten meghatározó DeLaval fejéstechnológiai márkát. A márka menedzselésével foglalkozó kollégáinkkal beszélgettünk. >>

Az AXIÁL Cégcsoport megkezdi a DeLaval termékek forgalmazását

 

2018. december 1-jétől az AXIÁL Cégcsoport látja el a DeLaval berendezések kizárólagos forgalmazását és szervizelését egyes magyar és szlovák területeken. A megállapodást múlt csütörtökön, az Aranykocsi Zrt. új létesítményének átadásakor jelentették be. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek