520 LE az alsó-frankföldi képzéshez

520 LE az alsó-frankföldi képzéshez

Januártól az 1000 Vario sorozat egy erőgépe áll rendelkezésre az Alsó-Frankföldi Iparkamara tanulói és mesterszakos hallgatói számára a Schweinfurt-i Jármű Akadémián. A Fendt beszerzésével az iparkamara követheti a mezőgépek gyors műszaki fejlődését.

Andreas Loewel ügyvezető igazgató (AGCO Németország), valamint Günster Schuster osztályvezető és Thomas Haupt regionális igazgató (BayWa Ag Frankföld) elkötelezettségének köszönhető, hogy nagyon kedvező feltételek mellett szerezhették be az 1050 Vario típusú traktort, olvashatjuk az Agrarheute.com weboldalán.

A 2019. január 22-én történt ünnepélyes átadáson az Alsó-Frankföldi Iparkamara elnöke, Walter Heussleint és a Jármű Akadémia igazgatója, Matthias Dingfelder köszönetet mondott mindenkinek, aki közreműködött a beruházás létrejöttében. A BayWa AG képviselői pedig elmondták, hogy örömmel támogatták az iparkamara mezőgazdasági szakemberképzését. Végezetül Matthias Dingfelder kihangsúlyozta, hogy a legmodernebb, úttörő technológiáknak fontos szerepe van az oktatásban, a high-tech mechatronika szakmában.

 

A képen balról: Anette Schlereth (Jármű Akadémia), Thomas Haupt (BayWa AG frankföldi regionális igazgatója), Walter Heusslein (az Alsó-Frankföldi Iparkamara elnöke), Frank Geyer (Alsó-Frankföldi Ipartestület művezetője), Matthias Dingfelder (a Jármű Akadémia vezetője), Günter Schuster (a BayWa AG frankföldi ügyvezető igazgatója), Dr. Volker Höltkemeyer (a Bayreuth Mezőgazdasági Intézet vezetője), Charloette Gotthard (Jármű Akadémia), Bertram Muth (az Ipartestület művezető-helyettese), Andreas Loewel (az AGCO Csoport németországi ügyvezető igazgatója), Otmar Wehr (Fendt), Sascha Heimeroth (Fendt)

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: agrarheute.com

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek