14. AXIÁL Motoros Túra

14. AXIÁL Motoros Túra

Hétvégén lezajlott az immáron 14. alkalommal meghirdetett AXIÁL Motoros Túra. Székesfehérvárról 16 motorral indult a csapat, de végül 24 motorra és 32 főre bővült a társaság, akik egy jó hangulatú bulival búcsúztatták az idei találkozót.

Az eseményről Török Ferenc kollegánk számolt be:

Zivataros, esős időben indult neki az idei túrának Székesfehérvárról, amelyen kezdetben 16 motoros és utasai vettek részt. Délre mindenki megérkezett Magyarszombatfára, kivéve néhányan, akik beteget jelentettek.

 

 

Délután már kiváló út és hőmérsékleti viszonyok között ismét megkerültük Léka várát délről, majd este együtt vacsoráztunk és megbeszéltük a következő nap programját. Sokak szerint az eddigi legjobb útvonalon túráztunk Ausztriában. Szlovéniát átszelve, Muraszombatot kikerülve a 69-es úton haladtunk nyugatra. Végül Deutschlandsberg–Köflach vonalon érkeztünk meg 33-an, 24 motorral 2 csoportban.

 

 

Egy tóparti sporthotelben igen kiadós Wiener Schnitzel elfogyasztása, majd a vasak megitatása után közel azonos útvonalon visszaindultunk a mintegy 200 km-re lévő szállásunkra a Ginti Panzióba. Később végigkóstoltuk a hazai pincék és gyümölcslepárlók terméseit is, így kiváló hangulatban töltöttük az estét, ahol a zene és tánc sem maradt el.

Jövőre is szívesen várunk minden érdeklődőt a jubileumi, 15. AXIÁL Motoros Túrán!

 

Szöveg és kép: Török Ferenc, területi képviselő

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek