Virtuális és valós gépek egy helyen (+videó)

Virtuális és valós gépek egy helyen (+videó)

Június 2-án kerül megrendezésre a 14. budapesti PlayIT Show, melynek a Hungexpo ad otthont. A gamerek itt a legmenőbb játékokkal, a legismertebb videósokkal, illetve a legújabb technológiákkal ismerkedhetnek meg, köztük az AXIÁL Kft. gépeivel is.

Rendben, belátjuk ez a tematika némileg magyarázatra szorul, de ígérjük a cikk végére minden értelmet nyer. Addig is bemutatjuk, mi is az a PlayIT Show, milyen programokat kínál és hogy jön egy mezőgazdaságigép-forgalmazó képbe.

A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer Budapesten, és több vidéki nagyvárosban nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

A rendezvény 10:00-19:00 óráig várja a látogatókat, akik különböző típusú jegyekkel léphetnek a PlayIT-ra. Négy különböző jegytípus közül lehet választani: Normál, Deluxe, Collector’s, Excellent VIP. A leginkább pénztárcabarátabb a Normál jegy, viszont a másik három típussal egy órával a többiek előtt léphetnek be a látogatók a kiállítás területére, illetve ahogy nő a jegy ára, úgy bővül az ajándékok és a kedvezvények köre. A jegyekről bővebb információ ITT!

 

Kép: Váradi Viktor

 

A programokról mindenképp érdemes szót ejteni, mert aki nem fanatikus gamer, az is egyértelműen jól érezheti magát. Kezdjük az élő csocsóval, amit nem csak nézni szabad, vagy a gördeszka versennyel, amelyen az ország válogatott profi deszkásai mérik össze tudásukat és a verseny megtekintése során egész biztosan olyan bravúros mozdulatokat láthatunk, amitől tátva marad a szánk. A Beat Saber VR játék során lézerkaddal csapkodhatunk fénylő kockákat zenére, szóval aki le akarja vezetni a feszkót, erősen ajánljuk, hogy ide látogasson el. Ha Trónok harca vagy Westworld rajongó, érdemes benézni az HBO zónába, a Vastrónon vagy a Westworld androidjaival készíteni egy-egy képet. Egy egész zónát szánnak a Star Wars-nak is, itt lesz a Jedi Challenges AR szett, amivel a Hungexpo kellős közepén harcolhatnak a Sith lovagokkal, de lesznek relikviák is, a Cosplay klubok is kivonulnak, és még számtalan látnivaló. Ha már Cosplay, említsük meg a CosHelp-et is, amelynek tagjai kedvelt karakterek bőrébe bújva – Darth Vader, Amerika Kapitány, Wonder Woman, Hófehérke - látogatják a kórházak gyerekosztályait. De ezek a programok tényleg csak a jéghegy csúcsát jelentik, az összes lehetőségről a PlayIT honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Kép: Pure Farming

 

Nem véletlenül hagytuk utoljára és eresszük kicsit bő lére a Pure Farming 2018 elnevezésű programpontot. A Magnew, a Pure Farming 2018 elnevezésű mezőgazdasági szimulációs játék hazai forgalmazója is kilátogat a helyszínre és jóvoltukból a játékot még megjelenés előtt ki lehet próbálni a helyszínen, PlayStation konzolokon. A Pure Farming egyébként egy a Techland által fejlesztett játék, amelyben a mezőgazdaság összes fontosabb ágazata jelen van, tehát nem csupán a szántóföldi növénytermesztés és a nagyobb haszonállatok tenyésztése, hanem megjelennek a baromfik, nyulak, juhok is. Van üvegház is a zöldségtermesztéshez, valamint gyümölcsös. A játékot különböző földrészeken játszhatjuk: Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, természetesen mindenhol sajátos hangulat, sajátos táj és növények várják a felhasználót. A három különleges játékmódnak köszönhetően, mind a szimulációs veteránok, mint a gazdálkodási játékokban kezdők számára garantált a magas játék-élmény. Erről Zsozéatya és Szalay Isti is meg fog bizonyosodni, aki szintén beugrik néhány órára a standra egy kis farmolásra.

 

 

Itt jövünk képbe mi, az AXIÁL Kft., aki továbbra is szeretné megszólítani a fiatalokat, megmutatni számukra, hogy mennyit változott a mezőgazdaság az elmúlt évtizedekben, és hogy milyen más is a valóságban ma gazdálkodni, illetve gépeket kezelni, mint régen. A pályázatos úton megnyert megjelenés ugyan nem biztosít számunkra akkora területet, amely lehetővé tenné a teljes gépkínálatunk bemutatását, de három traktormárkánk egy-egy modelljét kivisszük a Hungexpora, hogy testközelből lássák a masinák méreteit és komfortját. A helyszínre viszünk egy Landini erőgépet, amely márka modelljei a Pure Farming játékban is szerepelnek, egy Fendt 826 Vario típusú és egy CLAAS AXION erőgépet is.

Szeretettel várunk mindenkit június 2-án a Hungexpon!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás: PlayIT, GameStar

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek