Vegyünk AgrárgépShow jegyet okosan!

Vegyünk AgrárgépShow jegyet okosan!

Már két hét sincs hátra az AgrárgépShow szakkiállítás nyitásáig, amelyre online és a helyszínen is lehet jegyet venni. Viszont, aki odafigyel, az komoly összegeket spórolhat a gigarendezvény belépőjegy árain.

A helyszínen

A helyszínen vásárolható napijegy 4500 Ft, ha két napos bérletet veszünk, akkor 6500 Ft-ot kell fizetnünk. Lehetőség van nyugdíjas és diák jegy helyszíni vásárlására is, amely 2500 Ft-ba kerül, a két napos bérlet pedig 3500 Ft. 10 fő feletti diákcsoportok részére 500 Ft/fő áron kínálnak belépést, a X. kerületi lakosok pedig lakcímkártya felmutatása ellenében 2250 Ft ellenében válthatnak jegyet.

Diák, nyugdíjas, csoportos diák ill. kőbányai kedvezményes jegy csak a helyszínen lévő pénztárakban, a megfelelő igazolvány felmutatása ellenében vásárolható.

 

Kép: agromashexpo.hu

 

Online, regisztrációval egybekötött jegyek

Amennyiben online vásároljuk meg a napijegyet 2500 +250 Ft kezelési költségért juthatunk hozzá egyhez. Két napra szóló, online vásárolt jegy, mely szintén regisztrációhoz kötött 3500 + 250 Ft kezelési költséget jelent számunkra.

A folyamat úgy történik, hogy rákattintunk az alábbi „Jegyvásárlás” linkre, kiválasztjuk a számunkra legmegfelelőbb jegyopciót és rákattintunk a „Regisztrálok” feliratra. kitöltjük a megjelenő kérdőívet, mely a későbbiekben a szervezők segítségére lesz, hogy még jobb kiállítást rendezhessenek. Ez csupán néhány percet vesz igénybe és olyan dolgokra kérdeznek rá, mint az életkorunk, a foglalkozásunk, vagy például arra, honnan értesültünk a kiállításról. Természetesen az elérhetőségi adatainkat is meg kell adni. Az online regisztrációt követően beléphetünk a webshopba, ahol indulhat a tényleges jegyvásárlás.

Jegyvásárlás >>

 

Kép: agromashexpo.hu

 

Kiállítókhoz kapcsolódó jegyek

Még nagyobb kedvezménnyel juthatunk belépőjegyhez, ha valamely kiállító e-ticketjét vesszük igénybe. A folyamat hasonló az előző ponthoz, viszont a link/hivatkozás más, mert ha rákattintunk, akkor a rendszer a kiállító meghívottjaként kezel bennünket, így mindössze 2000 Ft-os napi belépőjegy vásárlására leszünk jogosultak a kiállításon a pénztárakban, vagy akár a regisztrációt követően online.

A rákattintunk a lenti „Jegyvásárlás” linkre, majd szintén előugrik egy regisztrációs ablak. A sikeres regisztrációt követően a rendszer automatikusan elküld számunkra egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, amely egy visszaigazolás arról, hogy jogosultak vagyunk a kedvezményes jegy vásárlására. Ezt vagy kinyomtatva vigyuk magunkkal és vásároljuk meg a belépőjegyet a helyszínen a pénztárban vagy vásároljuk meg a jegyet még online. Utóbbi esetben csak a kinyomtatott jegyet kell magunkkal vinnünk és sorban állás nélkül beléphetünk a fogadócsarnokokba az „Előregisztráltak” feliratú kapuknál.

Természetesen az AXIÁL Kft., mint az AgrárgépShow egyik legnagyobb kiállítója szintén biztosítja partnereinek a kedvezményes jegyvásárlást, melyet az alábbiakban tudunk megtenni.

Jegyvásárlás >>

 

Kép: agromashexpo.hu

 

Játék

Ez a leggazdaságosabb megoldás, viszont csak korlátozott darabszámban elérhetők a jegyek. Az AXIÁL Kft. pont tegnap hirdetett meg egy játékot, amelyhez csupán egy fotót kell készítenünk valamilyen axiálos gép előtt, melyen minimum két ember szerepel és akár 10 belépőjegyet is nyerhetünk. Ez azért is nagyszerű lehetőség, mert legjobb esetben is 10 db felnőtt, napi belépőjegy 20.000 Ft-ba, legrosszabb esetben pedig akár 45.000 Ft-unkba is kerülhet. Szóval tényleg megéri játszani!

A játék részleteiről itt olvashatunk bővebben >>

 

Kép: AXIÁL Kft.

 

A két napos bérlet (tetszőleges két napra szól). A megváltott belépőjegyek az egyidejű kiállításokra is érvényesek (Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet), a 6 éven aluli gyermekeknek pedig a belépés ingyenes! Bejárat az I., II. és III. kapun keresztül.

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás: agromashexpo.hu

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek