Keressük a legmenőbb brigádot!

Keressük a legmenőbb brigádot!

AXIÁL-os géppel dolgozol? Sok a jó fej kollégád, vagy traktormániás a baráti köröd, a családod? Jönnétek az Agrárgépshow-ra? Nyerj belépőjegyet az egész csapatnak!

 

A marketinges csapat egy része épp demonstrálja, milyen képeket várunk :)

 

Mi a teendő?

Engedjétek szabadjára a fantáziátokat és álljatok össze egy menő, egyedi csoportképre vagy közös szelfire legalább egy, az AXIÁL által forgalmazott gép társaságában. A képet küldd el a marketing@axial.hu e-mail címre.

Ezt követően albumba rendezzük a Facebook oldalunkon és indul a verseny!

2019. január 21. reggel 8 óráig a két legtöbb lájkot gyűjtő, valamint az AXIÁL-os zsűri által két legmenőbbnek ítélt csoportkép/csoportos szelfi beküldőjét megajándékozzuk 10 darab belépőjeggyel az idei Agrárgépshow-ra!

A nyerteseket 2019. január 21-én értesítjük! Ezért kérjük, az e-mailben add meg telefonos elérhetőségedet is, hogy nyerés esetén mielőbb felvehessük Veled a kapcsolatot!

 

A játék szabályzata és a részvétel feltételei elérhető a https://www.axial.hu/keressuk-a-legmenobb-brigadot-jatekszabalyzat weboldalon!

 

Természetesen a képen szereplő brigád nem indul a játékon, de nagyon élvezte a felvételt, és se a drónt, se kollégát nem találtak el (nagyon) a hógolyók. :)

 

Szöveg: Ruzsicsné Krascsenics Nelli, marketingkommunikációs csoportvezető

Kép: Steinhauser Tamás, marketingmenedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek