Vantage: Minden ami a helyspecifikus gazdálkodás megvalósításához kell!

Vantage: Minden ami a helyspecifikus gazdálkodás megvalósításához kell!

Korábban már olvashatták, hogy nemcsak Trimble GPS-eszköz, hanem Vantage forgalmazók is vagyunk. A Vantage, mint gyűjtőnév magában foglal számos olyan megoldást, szolgáltatást, ami szükséges a helyspecifikus gazdálkodás megvalósításához.

Hiszen mit ér egy GPS-eszköz önmagában? Mit ér a GPS-eszközökkel gyűjtött adat, ha nem tudjuk hasznos információvá alakítani? Mit ér a legkorszerűbb vető- vagy műtrágyaszóró gépünk, ha nincs megalapozott információnk területeink valós heterogenitásáról?

 

 

A Vantage részeként újabb és újabb megoldásokat fogunk elérhetővé tenni Önnek, melyek lehetővé teszik, hogy minél könnyebben, minél kevesebb plusz munkával képes legyen akár Ön is adataiból térképeket készíteni, hogy különböző gyártmányú munkagépeit és GPS-eszközeit, illetve azok különböző formátumú adatait egy rendszerbe foglalja, vagy szolgáltatásként készen hozzájusson ezekhez az információkhoz.

Célunk, hogy emberközelivé, bárki által átláthatóvá tegyük a helyspecifikus gazdálkodást. Legyen szó felhő alapú adatgyűjtésről vagy feldolgozásról, hozamtérképezésről, műholdas adatgyűjtésről, táblán belüli zónázásról, helyspecifikus kijuttatások tervezéséről, döntéshozatalról, vagy egyéb térinformatikai feladatokról - AB egyenesek, táblahatárok transzformálása, GPS-monitor adatok konszolidálása.

 

 

A Vantage meghatározó részét képező korszerű szoftveres háttér megoldást biztosít az egyszerű használhatóságra és a mindent átfogó digitalizálásra törekvő gazdálkodók számára. A sokrétű kompatibilitásnak, a felhő alapú adatgyűjtésnek és az akár más gyártók adatfelhőjéhez való kapcsolódásnak köszönhetően egyedülálló lehetőséget kínál a különböző gyártmányú erő- és munkagépek, illetve GPS-eszközök egy rendszerbe foglalására.

 

Figyelje weboldalunkat, kövessen minket a Facebookon, hamarosan jövünk a részletekkel!

 

Szöveg: Mesterházi Péter Ákos, precíziós gazdálkodási csoportvezető

Kép: Trimble

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek