Változás az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási csoportjánál

Változás az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási csoportjánál

Az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási csoportjának működése évtizedes múltra tekint vissza, ez alatt az idő alatt több változáson is keresztül ment, melyek mindegyike a partneri igényeknek megfelelően a hatékonyság növelése érdekében történt.

2015-től a „GPS-es” munkatársak már hivatalosan is a ma jól ismert Precíziós gazdálkodási csoport alá tartoznak a cégnél. A minél rugalmasabb és gyorsabb munkavégzésért a csoport létszáma évről évre növekszik, tevékenységi köre pedig folyamatosan bővül. Ez az idei évben sincs másképp – a változásokról ezúton tájékoztat minden érintettet az AXIÁL Kft.

A gyári helyspecifikus rendszerek támogatása 2020. decemberétől a precíziós csoporthoz tartozik - ennek érdekében két, eddig is szervizszerelőként a cégnél dolgozó kollégát köszöntenek a csapatban. Bányai Zoltán szekszárdi és Fehér András szolnoki dolgozók 2021. január 1-től kerülnek át szervezetileg a kollektívához. Tudásukra, sok éves tapasztalatukra elsősorban a gyári rendszerek támogatásánál számítanak, de természetesen minden egyéb rendszerrel is foglalkoznak majd.

Szerviz oldalról a gyári rendszerek támogatása fokozatosan fog végbe menni, a munkatársak törekednek rá, hogy minél több gyári rendszereket érintő, precíziós gazdálkodással kapcsolatos feladatot átvegyenek. Első körben a beüzemelésekben fognak segítséget nyújtani. A precíziós megoldásokkal kapcsolatos szervizelési, karbantartási munkákról - ahogyan azt már korábban megszokhatták - Hümpfner János ügyfélkapcsolati vezetővel kell egyeztetni.

A gyári rendszerek nem beüzemeléssel kapcsolatos szervizelési feladatait az eddig megszokott módon mérnöki támogatás mellett a gyári rendszerek jól képzett szerelői látják el. A GPS-csoport szervizszerelői a gyári képzések, ismeretanyag elsajátítását követően folyamatosan fogják átvenni a szervizelési feladatokat.

Az értékesítési csapatban is változás történt. A múlt hónapban tragikus hirtelenséggel elhunyt Rákóczi Péter területi képviselő, aki az északkelet-magyarországi régióért felelt. Személyében kiváló szaktudású, mindig segítőkész, remek embert vesztett el a szakma és a vállalat.

Pozíciójának betöltésére Balogh Mátét kérték fel, aki a Szervizüzletágnál tevékenykedett, és már korábban is érdeklődésének középpontjában álltak a helyspecifikus megoldások. A munkatárs jelenleg precíziós gazdálkodási szakmérnöki képzésen vesz részt, amelyet jövőre fog befejezni. A betanulási időszakot követően 2021. január 1-jétől veszi át területét – elsődlegesen nyíregyházi telephelyi központtal.

Az AXIÁL Kft. bízik benne, hogy a szervezetben bekövetkezett változások növelik a partneri elégedettséget. Bármilyen észrevétellel, javaslattal, kérdéssel forduljanak a vállalat területileg illetékes kollégáihoz!

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser, AXIÁL Kft.

Fotó: AXIÁL Kft.

AXIÁL SAJTÓKÖZLEMÉNY: 2020. december 16.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek