Újra Harsányi Zsolt a MEGFOSZ elnöke

Újra Harsányi Zsolt a MEGFOSZ elnöke

A mai nap folyamán tisztújító közgyűlést tartotta Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségége, melynek értelmében ismételten 5 éves ciklusra Harsányi Zsoltot, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét választották meg a MEGFOSZ elnökének.

2022. április 20-án ünnepélyes keretek között tartották meg a MEGFOSZ tisztújító közgyűlését. A közgyűlés első felében az elmúlt év munkáinak összefoglalásával kapcsolatos előadások mellett, nagy hangsúlyt fektetett a Szövetség az elmúlt 5 év eredményeire is, amelyek az Elnökség, a Titkárság és a Bizottságok aktív munkájának köszönhetőek.

Az éves beszámolók elfogadását és az előadások meghallgatását követően eljött a Szövetség számára egy újabb fontos pillanat, amikor is a tagság képviselőinek újabb 5 éves ciklusra kellett megválasztania az elnökség, az etikai bizottság és a felügyelő bizottság tagjait. A szavazások a MEGFOSZ alapszabályában meghatározottaknak megfelelően történtek. Az Etikai és a Felügyelő Bizottság tagjait az első fordulót követően sikerült eldönteni. 
 


A MEGFOSZ 2022.04.20-án megválasztott Felügyelő Bizottság tagjai:

Ackermann Tamás (Fliegl-Abda Kft.), Fauszt Csaba (Ágio Kft.), Virágh Csaba (Agro-Alfa Kft.). A Felügyelő Bizottság elnöke: Ackermann Tamás
 

A MEGFOSZ 2022.04.20-án megválasztott Etikai Bizottság tagjai:

Drexler János (Megazet Kft.), Starcz Gábor (Prüfland Kft.), Szalai Andor (Szal-Agro Kft). Az Etikai Bizottság elnöke: Drexler János
 

A MEGFOSZ 2022.04.20-án megválasztott elnökségének tagjai:

Harsányi Zsolt (AXIÁL Kft.), Horváth Bence (Busa Bt.), Kovács Tamás (Amazone-Werke Kft.), Kövesdi László (Dorker Kft.), Szalai László (Szal-Agro Kft.), Pintér István (Agroker Holding Zrt.), Zahorán Zalán (KITE Zrt.).

Az elnökség maga közül megválasztotta az elnököt, a MEGFOSZ elnöke: Harsányi Zsolt (AXIÁL Kft.) a MEGFOSZ alelnöke: Szalai László (Szal-Agro Kft.)

 

Ezúton is gratulálunk az új elnökségnek és további eredményes munkát kívánunk nekik a következő időszakban! 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek