Új létesítményt adott át a Manitou

Új létesítményt adott át a Manitou

A Manitou España egy teljesen új központot nyitott meg Alcalá de Henaresben, Madridtól keletre. A leányvállalat korábban San Augustín de Guadalixban volt, a várostól északra.

Az új létesítmény az A2/E90-es autópálya mentén található, a repülőtér és a városközpont közelében. A komplexum magában foglal egy 4600 négyzetméteres fedett területet egy 10.000 négyzetméteres telken, amely megosztott a Manitou Center márkaképviselettel.

 

 

Kép: vertikal.net

 

A vállalat szerint az új épület lehetővé teszi, hogy a berendezések teljes skáláját kiállíthassák és bemutathassák, miközben képesek lesznek több ügyfelet, hatékonyabban kiszolgálni.

A létesítmény műhelyeket, raktárat, raktár dokkokat, irodákat és egy 250 négyzetméteres képzési központot is tartalmaz, beleértve a három különálló tanfolyam egyidejű lebonyolítására alkalmas előadótermet. A létesítmény 30 alkalmazottnak ad munkát.

 

 

A Manitou España ügyvezető igazgatója, Joao Hebil szerint: „Ezek az új helyiségek lehetővé teszik számunkra, hogy optimalizáljuk a szolgáltatásaink minőségét az átalakított tereknek köszönhetően. Szélesebb termékpalettát kínálunk ügyfeleinknek, miközben közelebb kerülünk a kereskedőink hálózatához.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás: vertikal.net

 

 

Zéró kibocsátású konstrukciók (ZEC) a Manitou Csoportnál

 

A Manitou Csoport bevezette termékeinél az Oxygen megjelölést, hogy szemléltesse globális elképzeléseit az alacsony/zéró kibocsátású megoldások területén, illetve, hogy megfeleljen az alternatív energiák használatával kapcsolatos anyagkezelési igényeknek. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek