Új kiállítási csarnok a Fendtnél

Új kiállítási csarnok a Fendtnél

A Fendt Felügyelő Bizottság négy darabra vágta a szalagot a Fendt Forum új kiállítási csarnokának átadásakor, június 24-én, hétfőn. A Fendt Forum bővítményének hossza 61 méter, szélessége 39 méter, belső magassága pedig 9 méter.

Az új épület a Fendt termékcsaládok bemutatására szolgál, melyet július 2-án vette használatba a Fendt nemzetközi sajtótájékoztatóján. A nagy ablakfelület miatt az új kiállítási csarnokban található Fendt termékek az utcáról is jól láthatók lés a Fendt így több, mint kétszer akkora kiállítási területtel rendelkezik, mint korábban.

A Fendt világpiacra fejlesztett új gépeit megfelelő környezetben tudja bemutatni az ügyfeleknek, hangzott el Martin H. Richenhagentől, az AGCO elnök-vezérigazgatójától. „Világszerte folyamatosan növekszik a gazdálkodók professzionalizálódásának mértéke és ezzel együtt nő a magas színvonalú technológia iránti igény. A Fendt termékek is beleillenek ebbe a piaci szegmensbe, még akkor is, ha Észak-Amerikában még mindig korai szakaszban vagyunk” – magyarázta Richenhagen.

 

 

Még a legnagyobb Fendt gépek is megtalálják a helyüket az új teremben és a 6 méteres kapunál a be- és kijutás se okoz problémát. „Egy évvel az első ásónyom után a csarnok befejeződött, ami lenyűgöző, tekintettel a terem méreteire. A 2379 négyzetméteres és 1900 fő befogadására alkalmas helyszínen megmutathatjuk gépeink sokféleségét, egész évben képzéseket tarthatunk és nagyszámú résztvevővel rendezvényeket is szervezhetünk”, mondta Peter-Josef Paffen, az AGCO/Fendt igazgatótanácsának elnöke a csarnok fontosságáról.

Az új kiállítási csarnok első használatára július 2-án, a Fendt nemzetközi sajtótájékoztatóján került sor, ahol mintegy 30 országból 150 újságíró jelent meg. Az újításokról elhangzott információkat hamarosan megosztjuk Önnel!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

72 órás társadalmi elkötelezettség

 

A Német Katolikus Ifjúság május 23-26. között játszótereket, bogárhoteleket épített, közben különböző kultúrákat hozott össze, akik mind zöld pólóba öltöztek, melyet a Fendt és a marktoberdorfi Rotary Club támogatott. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek