Trimble sorvezető képzés vajdasági gazdálkodók részére

Trimble sorvezető képzés vajdasági gazdálkodók részére

Néhány héttel ezelőtt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarán keresztül érkezett megkeresés a Vajdasági Agráregyesületek Szövetségétől és a Gazdálkodjunk Okosan civil szervezettől egy precíziós gazdálkodási rendszerről szóló gyakorlati képzés igényére.

 

Arról, hogy miért is az AXIÁL Kft.-re esett a választás, valamint a Szövetségről néhány szót Zsoldos Brigittától a Szövetség irodavezetőjétől kaptunk:

„A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége 2006-ban alakult meg azzal a céllal, hogy összefogja és egységesen képviselje a Vajdaság területén létrejött magyar agráregyesületeket. A Szövetségnek 72 tagszervezete van az egész Vajdaság területén, közel 6000 magyar termelő tartozik ezekhez a gazdaszervezetekhez és így a Szövetséghez. A Szövetség a magyarországi Agrárminisztérium támogatásával működteti a vajdasági falugazdász programot. Sok rendezvény szervezői, társszervezői vagyunk. Az elmúlt évben sikeresen pályáztunk tanulmányutakra, amely programon keresztül termelőket tudtunk eljuttatni mintafarmok meglátogatására.

A vajdasági gazdaságfejlesztési programnak köszönhetően több vajdasági gazda tudott vásárolni az idei évben precíziós gazdálkodáshoz szükséges navigációs rendszert. Ezért úgy gondoltuk, hasznos lenne számukra egy gyakorlati képzés. Láttuk az Önök képzési programját és nagyon megtetszett. Szerettük volna a gazdáinkat is eljuttatni egy ahhoz hasonló előadással és gyakorlattal egybekötött oktatásra.”

 

 

 

Kollégáinkkal való rövid egyeztetést követően megszületett a helyszín, az időpont és a tematika – a tanfolyam napjáról maga az oktató, Fehér Róbert szervizmérnökünk számolt be:

„2019.05.27-én Trimble kezelői tanfolyamban részesültek a vajdasági gazdálkodók, akik a Gazdálkodjunk Okosan civil szervezet tagjai is egyben. A 20 fős társaság reggel 9-re érkezett meg az AXIÁL Kft. bajai telephelyére, ahol a szerviz oktatóteremben kezdtük meg a tanfolyamot az elméleti résszel. A résztvevők egy része már gyakorlott Trimble felhasználó volt, míg a másik fele csak részben ismerte a rendszer működését és akadtak ismeretlen funkciók, viszont ennek ellenére is sikerült a megfelelő szintű felhasználói tudást átadni, miközben a gyakorlott felhasználók számára is tudtunk új funkciókat megismertetni.

 

 

A nap második része gyakorlatiasabban telt: két Trimble bemutató állvány segítségével használatban is meg tudtuk mutatni a korábban elméleti síkon elsajátított tudást. A csapat itt már két részre oszlott, a GFX-750-es és a CFX-750-es állvánnyal párhuzamosan lehetett dolgozni.

 

 

A tanfolyam végén a résztvevők még betekintést nyerhettek az AXIÁL Kft. mindennapjaiba, a cég bajai telephelyét körbejárva ismerhették meg a különböző részlegeket.

 

 

Köszönjük a bizalmat, hogy bennünket választottak, és bízunk benne, számos naprakész, hasznos tudást, ismeretet sikerült elsajátítani a képzés keretében!

 

Összeállította: Baranyiné Hutai Anikó, AXIÁL Kft. marketingkommunikációs menedzser

Képek: Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége és a Gazdálkodjunk Okosan civil szervezet és Baranyiné Hutai Anikó, AXIÁL Kft.

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek