Tömeg a Fendt standján az Agritechnica 2019 kiállításon

Tömeg a Fendt standján az Agritechnica 2019 kiállításon

Az új szlogen: „Ez Fendt” és az új kezelési rendszer a FendtONE voltak a Fendtnél a fókuszban az Agritechnica 2019 kiállításon, továbbá valódi mágnesnek bizonyult a Fendt 900 Vario erőgép is a rendezvény 450.000 látogatója számára.

 

 

Nemzetközibb, mint valaha

Több, mint 130.000 látogató érkezett külföldről. A DLG (a Német Mezőgazdasági Társaság) szerint az Agritechnica a 30%-os külföldi látogatói aránnyal „a mezőgazdasági közösség globális találkozóhelye”. „Úgy érezzük, hogy egyre inkább növekszik a nemzetközi érdeklődés. Az idei Agritechnica volt az egyik legjobb vásárunk. Soha nem fogadtunk még több nemzetközi látogatócsoportot standunkon, és számos pozitív beszélgetést folytattunk az ügyfelekkel” – mondta Peter-Josef Paffen, az AGCO / Fendt igazgatótanácsának elnöke. A látogatók nemcsak európai, hanem Európán kívüli országokból is érkeztek, köztük Argentínából, Brazíliából és Indonéziából.

Ebben az évben 28 gépet mutattak be a Fendt standján több mint 3100 négyzetméteren. A fókuszban a digitalizáció volt. „A FendtONE-nal az összes adat és információ kezelésével áthidaltuk a szakadékot a terepen lévő gép és a fedélzeti világ között. Kézzel fogható digitális megoldásokat kínálunk, így egy olyan környezetben mutathatjuk be előnyeit és fejlesztéseit, amely minden vásárló számára ismerős és érthető. Az a tömeg, amelyet a FendtONE standján fogadtunk, önmagában is bizonyíték” – nyilatkozta Roland Schmidt, a Fendt Marketingért felelős alelnöke.

 

 

Díjeső a Fendtnek

A Fendt 900 Variot nemcsak a látogatók fogadták nagy örömmel, hanem a szakújságírók is. A 942 Vario típus megszerezte „Az Év Traktora 2020” címet a nagytraktor kategóriában, de a 900 Vario sorozat elnyerte a Közönség Díját is. „Különösen büszke vagyok az új 900-as közönségdíjára, mert míg az arany elhalványul, a nyilvánosság elismerése örök” – mondta Peter-Josef Paffen.

A Fendt 942 Vario szintén elnyerte a DLG PowerMix teszt pecsétjét. A Fendt 314 Vario megkapta „Az Év Traktora 2020” díjat az Univerzális kategóriában. A Fendt 300 Vario sorozat csúcsmodellje immáron második éve nyerte meg ezt a díjat. A Fendt ezüstérmeket is kapott a DLG-től, az egyiket a Fendt 200 Vario V típus és a Braun munkagép kombinációért.

„A marketing, az értékesítés, a fejlesztés és az ügyfélszolgálat munkatársait is elvittük Hannoverbe, akik szorosan együttműködtek a vásáron annak érdekében, hogy biztosan minden kérdést meg tudjunk válaszolni” – mondta Peter-Josef Paffen. Körülbelül 250 alkalmazott utazott Hannoverbe az Agritechnicára. A reggeli eligazítás után háromszor elismételték az „Ez Fendt” szlogent, hogy mindenkit motiváljanak a vásár napjaira.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Ez a királykategória

 

A marcali családi gazdaságban tavasszal lecserélték az erőgépparkot: egy lendülettel megvásároltak két Fendt traktort, a 826-os és a 311-es Vario S4 Profi Plust. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek