Többszörösen díjazták a Landini Fejlett Vezetési Rendszerét (ADS)

Többszörösen díjazták a Landini Fejlett Vezetési Rendszerét (ADS)

A gyümölcsösökben és szőlőültetvényeken történő munkavégzés során a speciális traktorok vezetése, a hozzákapcsolt munkagép szabályozása és soron tartása nagy figyelmet igényel.

Ezért fejlesztette ki a Landini a Fejlett Vezetési Rendszert (Advanced Driving System, röviden ADS) és a Hibrid Vezetést Támogató Rendszert (Hybrid Driver Assist System, röviden HDAS), amely segíti a gépkezelőt a műveletek során.

Számos integrált technológiai innováció garantálja a jobb kezelői kényelmet, az optimalizált hatékonyságot és a traktor összes funkciójának vezérlését a fülkében található kijelzőn keresztül.

 

 

Fejlett Vezetési Rendszer (ADS)

Az ADS olyan eszközöket tartalmaz, amelyekkel optimalizálhatja a munkáját. Előnyei:

  • hatékonyabban fog dolgozni, szabadon összpontosíthat a műveletekre. Hagyja, hogy a vezérlőegység gondoskodjon a traktor vezetése alatt a manőverezésről. A hibrid kormányzási rendszer csatlakozik a műholdvezérléshez és az interfészhez a járműbe épített automata kormányzási rendszerrel.
  • Az ADS kiküszöböli a terepi adottságokból adódó vezetési problémákat. Lehetővé teszi a kerékpozíciók tárolását a lejtőkön és barázdákban is.
  • Élvezze a kényelmet: az ADS autóipari stílusú élményt nyújt olyan funkciókkal, mint az automatikus kormánykerék-ellenállás, amely azt jelenti, hogy a kormánykerék a sebesség növekedése és a kerék visszafordulása után központi helyzetbe áll. A vezetési kényelmet az első tengely intelligens ellenállása szabályozza.
  • A „minden az egyben” joystickkapcsoló vezérli az összes hidraulikus folyamatot (legfeljebb 7 vezérlőszelep) és közvetlenül vezérelheti a kormányzási rendszert, ha engedélyezve van az adott funkció.
  • Ellenőrizze a traktor összes funkcióját egyetlen monitorról, amely automatikusan megjeleníti a használatban lévőket (pl. hidraulikus rendszer, PTO, szállítás).
  • Hagyhatja, hogy a fedélzeti számítógép gondoskodjon a számos egyéb feladatról, mint például a munkaidő mérése és a fogyasztás.
  • A traktor állapotának folyamatos ellenőrzés alatt tartása könnyebb az öndiagnózisnak köszönhetően. Minden rendellenes körülmény automatikusan észlelhető az üzemi körülményektől és a beállított pályától függően.
  • Az ADS segít Önnek abban, hogy erőgépét jó állapotban tartsa, csökkentve a mechanikus és elektronikus problémákat, amelyek jellemzően a személyes vezetési stílusból adódnak.
  • Ha van flottája, más előnyöket is kínál a rendszer. Egy webes platform lehetővé teszi, hogy sok információt az irodából figyelhessen: a jármű helyzetét, a szerviz állapotát, az abnormális állapotok diagnosztizálását. Automatikusan kitöltheti a szántóföldi nyilvántartást is.

 

A díjazott Landini REX4 ADS-sel a spanyol kiállításon

 

A Landini ADS használatával a gyümölcsösökben és szőlőültetvényeken történő munkavégzés könnyebbé válik: növeli a kezelő kényelmét, a működési hatékonyságot, és védi a traktor élettartamát.

A Landini REX4 termékcsaládban bevezetett ADS több díjat is szerzett már nagyszabású, nemzetközi kiállításokon mezőgazdasági gépesítés kategóriában: az olasz EIMA és a spanyol Agraria rendezvényeken.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Sebesi István, termékmenedzser

Forrás és kép: Landini

 

 

Az EIMA-n mutatkoznak be a Landini innovációi

 

A 2018. november 7. és 11. között megrendezésre kerülő EIMA kiállításon mutatkozik be az „Év specializált traktorja” cím döntőse, a stílusos metál kék festésű, matt felnivel szerelt Landini REX 4 széria. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek