Több hely a Fendt kutatóinak és fejlesztőinek

Több hely a Fendt kutatóinak és fejlesztőinek

Új irodaépület biztosít még több helyet a Fendt K+F mérnökeinek. Az építési munkák február közepén kezdődtek a Fendt gyár micheletalwegi oldalán.

A tervezett épület 5 szintes és kb. 125 munkahelyet hoz létre. A mérnökök csoportja a digitalizálás, elektromosság és elektronika területén dolgoznak majd az új épületben, akik között a Fendt meglévő fejlesztési csapatának alkalmazottai és új munkatársak is lesznek. A csoportok közel fognak elhelyezkedni egymáshoz, hogy könnyen egyeztetni tudjanak.

 

 

Az új munkahelyek modern munkakoncepciót segítenek elő, melyet a pozitívabb együttműködésre terveztek. Lesznek csendes területek a koncentrációt igénylő munkákhoz, valamint moduláris üléstermek és nyitott találkozóhelyek is. „A csúcstechnológiás gépek már lehetővé teszik az automatizált munkafolyamatokat, az egyszerű ellenőrzéseket és az automatikus adatgyűjtést a dokumentációhoz, kiterjedt szoftver- és elektronikai alkalmazás beágyazásokkal. A digitalizáció e korában drámai növekedést tapasztalunk a rendszerek hálózatépítésében” – mondja Dr. Heribert Reiter, az AGCO / Fendt K+F vezetője. „Ily módon K+F részlegünk nemcsak gépészmérnököket foglalkoztat, hanem egyre több elektronikai szakértőt és informatikai szakembert vesz fel. Az új helyiségek a lehető legjobb feltételeket kínálják a jövő intelligens ötleteinek és megoldásainak kidolgozásához. Örülünk, hogy az AGCO folytatja a beruházását a Fendt marktoberdorfi telephelyén is.”

A Fendt kutatói és fejlesztői várhatóan 2021 májusában költözhetnek be az új épületbe.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Új Fendt 700 Vario

 

A Fendt 700 Vario évek óta a márka legnépszerűbb terméke, Európában és világszerte. Vevői értékelik az általános koncepciót, a Fendt elismert csúcstechnikáját, és a felhasználási lehetőségeket szántóföldön, mezőn, közúton. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek