Télen van idő tanulni

Télen van idő tanulni

Télen több idejük van a gazdálkodóknak arra, hogy bővítsék ismereteiket, ezért gépkezelői kurzusainkat javarészt erre az időszakra időzítjük. Tegnap és ma például Baranyi Péter szervizmérnök a CLAAS ARION 500-600 típu

A kurzuson a CLAAS ARION erőgépek 500-600-as típuscsalád sajátosságait mutatja kollégánk, aki megismerteti a 15 fő résztvevővel a traktor kezelőszerveit, vezérlő- és jelző szimbólumait, karbantartási feladatait és ellenőrzési pontjait. Bemutatja az egyes típusok felszereltségét és hasznos tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogyan növelhető tovább a gép hatékonysága.

Az első napon az elméleti háttérrel ismerkedtek meg a gépkezelők, a második napon pedig korszerű oktatótermünkben folytatják a tanulást és bemutatásra kerülnek a már elhangzottak is. Mindeközben rengeteg tapasztalatot tudnak cserélni a gépkezelők és még szorosabbá és közvetlenebbé tudjuk tenni az AXIÁL kollégái és partnerei közti kapcsolatot.

A gépkezelő kurzusokat kiemelkedő fontosságúnak tartjuk azért, hogy ezeket a kiváló, nagy értékű gépeket szakszerűen és üzembiztosan használják partnereink. Szerencsére az üzemeltetők oldaláról növekszik az igény az egyre magasabb technikai felszereltségű gépek megismerésére és kezelésére, így nagyobb hangsúlyt fektetnek a továbbképzésre is.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését gépkezelői kurzusainkkal kapcsolatban, további információt IDE kattintva kaphat!

 

Szöveg és kép: Baranyiné Hutai Anikó, marketingmenedzser

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek