Szerszámkocsik a Black Friday 2018-on

Szerszámkocsik a Black Friday 2018-on

Korábbi Black Friday akcióink legnépszerűbb termékei a több száz eszközzel rendelkező szerszámkocsik voltak, melyeket jelentős kedvezményekkel vásárolhattak meg az érdeklődők. Idén is gondoltuk e közkedvelt termékkör rajongóira.

UNIOR 1012A szerszámkocsi 208 db szerszámmal

Kifejezetten a mezőgazdasági gépek szervizeléséhez ajánljuk a 08-012-2541-05 cikkszámon elérhető 8-fiókos, 208 db szerszámmal rendelkező UNIOR szerszámkocsit. A szerszámkészlet tartalmazza az összes, mezőgazdaságigép-karbantartáshoz szükséges szerszámot: villáskulcs-, inbuszkulcs-, csavarhúzó-, dugókulcs-, fékcsőkulcs-, csőkulcs-, fogó- és kalapácskészletet, továbbá reszelőt, szerelővasat, fémfűrészt, mérőszalagot, csőfogót és még sok minden más nélkülözhetetlen eszközt.

 

 

A kocsi acéllemezből készült és központi zárral szerelt; 125 mm átmérőjű kerekei stabilitást és mozgékonyságot biztosítanak használójának. A fiókokat golyóscsapágyazott sínekkel látták el, nyitásuk rendkívül egyszerű, felső szélüket megfogva egy mozdulattal kihúzhatók. A fiókokat továbbá csúszásgátló betétekkel bélelték, melyek védik a szerszámokat a sérüléstől.

 

Nagyításért kattintson a képre!

 

BETA EASY 2400S-O8/E-XL szerszámkocsi 384 db szerszámmal

A következőkben egy univerzális eszköztárat szeretnénk a figyelmébe ajánlani. A 08-015-4022-00 cikkszámon elérhető BETA Easy, 8 fiókos, 384 db szerszámot tartalmazó kocsi mindenben műhelyben jól jön. A professzionális szerszámkészlet mind autószerelő műhelyek, mind mezőgazdasági- és építőipari gépszervizek számára, valamint ipari karbantartáshoz is ajánlott.

 

 

A nyolc teleszkópos, csapágyazott fiók könnyen nyitható és zárható, a formához igazított habgumi védőszőnyeg biztosítja a könnyű átláthatóságot és az eszközök védelmét. Négy 125 mm átmérőjű – 2 rögzített, 2 elforduló (egyiken fékkel) –, nagy ellenállóképességű kerék gondoskodik az akadálytalan mozgathatóságról. A központi, elől biztonsági zárral szerelt kocsin beépített palacktartó is található oldalt, amely tovább fokozza a szerszámkocsi sokoldalúságát.

Nagyításért kattintson a képre!

 

A termékekhez jelentős kedvezménnyel juthat hozzá alkatrészüzleteinkben és webáruházunk honlapján 2018. november 23-24-25. napokon!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: UNIOR, BETA, AXIÁL Kft.

 

 

 

Black Friday 2018 - CLAAS ajándéktárgyak gyerekeknek (+videó)

 

Gyermekének csakis a legjobbat szeretné? Ne keressen tovább, most Black Friday akciónk keretében kedvező áron hozzájuthat a CLAAS időtálló, minőségi, gyermekeknek szóló darabjaihoz. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek