Black Friday 2018 - CLAAS ajándéktárgyak gyerekeknek (+videó)

Black Friday 2018 - CLAAS ajándéktárgyak gyerekeknek (+videó)

Gyermekének csakis a legjobbat szeretné? Ne keressen tovább, most Black Friday akciónk keretében kedvező áron hozzájuthat a CLAAS időtálló, minőségi, gyermekeknek szóló darabjaihoz.

 

 

Örömet szerezne kisiskolás gyermekének? Nézze meg claasos tolltartónkat! A ceruzák és egyéb apróságok remekül elférnek ebben a vidám, traktor nyomatú CLAAS-zöld tolltartóban. Cipzáras, anyaga 100% poliészter. A tolltartó CLAAS logóval van ellátva.

 

 

A gyerkőcnek egy remek játékot is kínálunk. Az AXOS 330 pedálos traktor felszereltségekkel együtt most nagyon kedvező áron érhető el az AXIÁL Black Friday akciójában! A pedálos traktor megbízható Falk minőség, Franciaországból. Homlokrakodóval, markolókanállal és duplatengelyes pótkocsival szállítjuk. Forgatható üléssel. 3-7 éves korig, max. 50 kilogrammig ajánljuk. Mérete 225 x 60 x 79 cm (hosszxszélességxmagasság). A játék súlya 20 kg. Nézze meg videón is, milyen szuper kis játékot kínálunk!

 

 

A termékeket kedvezményes áron 2018. november 23-24-25. napokon vásárolhatja meg alkatrészüzleteinkben vagy a webshop.axial.hu honlapon!

 

Szöveg: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Kép: AXIÁL Kft.

 

 

Black Friday 2018 – OSRAM LED Guardian biztonsági lámpa

 

A korábbi évek hagyományait követve idén is megtartjuk Black Friday hétvégénket 2018. november 23-24-25. napokon. Az idei kínálatban szerepel az OSRAM LED Guardian biztonsági lámpája is, amelyhez jelentős kedvezménnyel juthat hozzá. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek