Black Friday 2018 – OSRAM LED Guardian biztonsági lámpa

Black Friday 2018 – OSRAM LED Guardian biztonsági lámpa

A korábbi évek hagyományait követve idén is megtartjuk Black Friday hétvégénket 2018. november 23-24-25. napokon. Az idei kínálatban szerepel az OSRAM LED Guardian biztonsági lámpája is, amelyhez jelentős kedvezménnyel juthat hozzá.

OSRAM LED Guardian biztonsági lámpa

 

Egy jó kézilámpának bárhol helye van: otthon, autóban, műhelyben, sátorban, traktorban, de még akár egy női ridikülben is indokolt lehet olykor. Természetesen minden helyzetben más és más funkcióra van szükség, más a fontos. Most az OSRAM LED Guardian biztonsági lámpáját ajánljuk figyelmébe, amelyet kifejezetten gépkocsi/jármű vészhelyzeti lámpának terveztek.

 

 

Számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelynek köszönhetően minden járműbe kötelező darab!

  • könnyű kezelhetőség, 2 darab AA jelzésű, „ceruza” elemmel működik
  • nemcsak elemlámpa, hanem vészvillogó funkció is van benne, így akár vészjelzés leadására is képes. Erre 12 LEDes, markolatba beépített sárga megkülönböztető fény szolgál.
  • fém burkolatú, sőt szükség esetére tartalmaz egy szélvédő betörő tüskét, további „életmentő” funkció a biztonságiövvágó. Természetesen ezek olyan dolgok, amelyeket reméljük soha nem kell használni, azonban az „életmentő dolgok az autóban” listán mindenképpen szerepelnek!
  • 105 lumen fényerősség
  • 6500 Kelvin színhőfok – tehát a szemnek komfortos, fehér hidegfénnyel világít
  • a stabil rögzítést szolgálja a talprészbe épített mágnes, így bármilyen fémfelületre rögzíthető
  • 2 év garancia

 

A termékeket kedvezményes áron 2018. november 23-24-25. napokon vásárolhatja meg alkatrészüzleteinkben vagy a webshop.axial.hu honlapon!

 

Szöveg: Ruzsicsné Krascsenics Nelli, marketingkommunikációs csoportvezető

Kép: AXIÁL Kft.

 

 

 

 

MTZ függesztőrendszer szett a Black Friday 2018-on

 

A német Walterscheid által gyártott professzionális termékekkel az MTZ könnyen átszerelhető, átalakítható egy „kényelmesen” és biztonságosan használható erőgéppé. Ha Önnek pont erre a megoldásra van szüksége, ajánljuk figyelmébe Black Friday akciónkat! >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek