MTZ függesztőrendszer szett a Black Friday 2018-on

MTZ függesztőrendszer szett a Black Friday 2018-on

A német Walterscheid által gyártott professzionális termékekkel az MTZ könnyen átszerelhető, átalakítható egy „kényelmesen” és biztonságosan használható erőgéppé. Ha Önnek pont erre a megoldásra van szüksége, ajánljuk figyelmébe Black Friday akciónkat!

A tradicionális, osztott függesztőkarral szerelt Belarus (MTZ) erőgépek is felszerelhetők, a nyugati traktorokon általánosan alkalmazott, gyorskapcsolós függesztőkarokkal. Ehhez kínál megoldást a Walterscheid a 08-301-0692-90 cikkszámon elérhető MTZ függesztőrendszer szettel.

A szériagyártás előtt a Walterscheid minden új fejlesztés esetén készít 15-20 darab készterméket, amit először laborban, majd később valós körülmények között is tesztel, és ha minden előírt, illetve elvárt körülmény között megfelelően teljesít a termék, akkor kerülhet sorozatgyártásba. Az elkészült termékek a sorozatgyártás során is átesnek egy meglehetősen komoly ellenőrzésen, így tudják biztosítani, hogy folyamatosan kiváló minőségű termékek kerüljenek a felhasználókhoz.

 

 

A függesztőrendszer átalakító szett tartalmaz 2 db, a kartoldatok helyére illeszthető, és annak gyári csapjaival rögzíthető kovácsolt, CAT 2.-es kategóriás horoggal szerelt toldatot, valamint az ezekhez illeszthető alsó kapcsolószemeket. A felső karhoz menetes orsó helyett van a csomagban egy új CAT 2.-es horoggal ellátott orsó, illetve egy ehhez illeszkedő kapcsolószem is. Az új gyorskapcsolós elemek kabinból történő működtetését segíti a működtető kötél, illetve, hogy a munkagépek függesztőpont szélességéhez pontosan be lehessen állítani a karok távolságát, a csomag tartalmazz egy rugós távolságtartó elemet is. Ezek beépítése, és pontos beállítás után egy ember is könnyedén fel tud venni bármilyen munkagépet az MTZ-vel. Természetesen minden egység TÜV vizsgával rendelkezik, így az erőgéppel bátran lehet közlekedni.

 

A 08-301-0692-90 cikkszámon elérhető MTZ függesztőrendszer szetthez jelentős kedvezménnyel juthat hozzá alkatrészüzleteinkben és webáruházunk honlapján 2018. november 23-24-25. napokon.

 

Szöveg: Wölfl György, termékmenedzser

Kép: AXIÁL Kft.

 

 

 

Black Friday 2018 – CTEK akkumulátortöltő-karbantartó

 

A korábbi évek hagyományait követve idén is megtartjuk Black Friday hétvégénket 2018. november 23-24-25. napokon. Az idei kínálatban három, különböző kapacitású CTEK akkumulátortöltő-karbantartó is szerepel, melyekhez jelentős kedvezménnyel juthat hozzá. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek