SULKY DX, egyszerű és precíz műtrágyaszórók

SULKY DX, egyszerű és precíz műtrágyaszórók

A nagy múltú gabonavetőgép és műtrágyaszóró gyártó, a francia SULKY cég 2019-ben már a megújult DX műtrágyaszórókat kínálja a magyarországi gazdáknak, hogy az egyik legnagyobb költségű input anyaggal pontosan és precízen gazdálkodhassanak.

DX20 - DX30

A korábbi DPX Prima, DPX Platinum, DPX 24 típusok után most megérkezett a legújabb típus:

DX 20+: a pontosságon felül nagyobb tartálykapacitást is kínál

 

A tolózár kapcsolhatósága teljesen a gazda igényeire lett szabva. Hidraulikusan vagy elektronikusan is működtethető. Amennyiben elektronikus, úgy akár egy sebességarányos adagolás vagy mérleges szabályzás nélkül is összeköthető GPS rendszerrel, hogy a táblavégi fordulókon vagy alaktalan tábláknál automatikusan zárjuk vagy nyissuk a tolózárakat. A gép akár 2100 literes tartály tárfogattal is rendelhető, ezáltal kevesebb utántöltésre van szükség így hatékonyabb a munkavégzés.

 

 

A korábbi DPX Expert, DPX 70 ans, DPX 28 típusok után most megérkezett a legújabb típus:

DX 30: mindene megvan, amit értékelni lehet.

X20 - DX30

Sok előnye közül talán a legfontosabbak közé tartozik a nyitott alsó pont felfüggesztés, a rozsdamentes tartályfenék, a döntött kifolyónyílással és lengő boltozódás gátlóval a precíz adagolás érdekében. Alapfelszereltségként a TRIBORD 2D mezsgyeszóró eszköz, ami a traktorfülkéből vezérelhető. Új könnyebben leolvasható kialakítású beállító skála a kilogrammos pontosságú szórásmennyiség eléréséhez. A munkahatékonyságának növelése érdekében már 12-36m között szabályozható a szórásszélesség fokozatmentesen, valamint a tartálytérfogat 900-2700l között választható. A mérlegrendszer már nem csak a “nagyok” kiváltsága, a DX 30 WPB típus már 900 litertől elérhető. A DX 20+ típushoz hasonlóan a DX 30 is rendelhető elektromos tolózár szabályzással, így ebben a kategóriában is elérhető az X-es típusokból ismert Stop & Go funkció. ez a funkció egy GPS pozíció jel alapú intelligens tolózárvezérlés.

 

 

A Stop & Go rendszer a következő előnyöket nyújtja:

  • Nincs többé szemmérték alapján végezett tolózárnyitás-zárás
  • További műtrágya megtakarítás
  • A megdőlés veszélye jelentősen csökken
  • Párhuzamvezetés és mennyiség információk kijelzése

 

FERTIWAY:

A legszélesebb körben „lekoppintott” megoldás; a SULKY az eredetit kínálja. A DPX sorozatú gépeken került kifejlesztésre, melyeknek most egy tovább fejlesztett változata lett beépítetve a DX sorozató modellekbe. A feladási pont áthelyezésén alapuló szélesség állítás, a mozgatható kiömlőgarattal egyedülálló és érték meghatározó a centrifugális műtrágyaszórók között. Legfontosabb előnyei, hogy a műtrágya nagyon pontosan kerül a szórólapátok fölé, döntött helyzetű a kiömlőgarat, így a műtrágyaszemek már felgyorsulva kerülnek a lapátokhoz. a szórásszélesség beállítás, mondhatni ultra könnyű. Elvégezhető a repítőtárcsa fordulatszámának változtatása, valamint anélkül, hogy a szórólapátok szögével bajlódni kellene.

 

Az akció 2019.11.30-ig, illetve a készlet erejéig érvényes! A tájékoztatás nem teljes körű, további információért, valamint az akció részleteiért keresse területileg illetékes gépértékesítő kollégáinkat!

 

Forrás és kép: SULKY

 

 

Magyarországon továbbra is SULKY néven érhetők el a gyártó műtrágyaszórói

 

A SULKY és a LEMKEN vállalat együttműködési megállapodást kötött három műtrágyaszóró-család tárgyában, melyek bizonyos piacokon LEMKEN színekben fognak megjelenni. Magyarországon a SULKY gépek, SULKY színekben és minőségben kaphatók továbbra is. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek