SULKY BUREL: gyárbezárás a koronavírus miatt

SULKY BUREL: gyárbezárás a koronavírus miatt

„A COVID-19 vírus terjedésének megakadályozására és alkalmazottaink egészségének védelme érdekében a SULKY BUREL vezetősége úgy határozott, hogy 2020. március 18-án, szerdán bezárja ipari létesítményeit.” – tudjuk meg a cég közleményéből.

A gyárakat legalább 15 napra bezárják, ezért a gépek és tartozékok szállítása felfüggesztésre kerül, de a gyárak újbóli megnyitásakor újraindul.

Ebben az időszakban és az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatás folyamatosságának megőrzése érdekében úgy döntöttek, hogy fenntartják az alkatrészellátást a szállítási szolgáltatások elérhetőségétől függően. Értékesítési kérdésekben a területi képviselő továbbra is rendelkezésre állnak az online csatornákon keresztül, akárcsak az AXIÁL kollégái, keressék őket bátran!

 

Forrás és kép: SULKY BUREL

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

 


 

Az AXIÁL Kft. a magyar mezőgazdaság egyik meghatározó alkatrész- és gépforgalmazó, illetve szervizszolgáltatást nyújtó vállalata, így a hazai élelmiszertermelésre is jelentős hatással van. E felelősség tudatában – az új koronavírus (COVID-19) pandémia miatti kormányintézkedésekkel összhangban – a vállalat vezetősége számos döntést hozott dolgozói és ügyfelei védelmében, melyekről ezen az oldalon informálódhat: https://www.axial.hu/koronavirus

 

 

Beszállítói szemmel: SULKY

 

Idéntől tematikus magazinokkal jelentkezünk, az első ilyen egyik kiemelt témája a talajerő-visszapótlás. Választásunk közel 25 éve együttműködő partnerünkre, a SULKY-ra esett, melyet 1995-ben első gépmárkaként kezdtünk el forgalmazni. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek