Precíz megoldások gazdaságosan!

Precíz megoldások gazdaságosan!

Precíziós eszközeink beszámításos akciója annyira népszerű volt, hogy a gyártó szinte a teljes 2020-as évre kiterjesztette - aki eddig nem tette, annak is lehetősége legyen kihasználni azt!

Meglévő GPS-eszközeit a 2020-as évben is igen kedvező feltételek mellett cserélheti le Trimble-re. Az évek múlásával felmerül bennünk az igény, hogy a korábban megvásárolt mobiltelefonunkat, tabletünket, számos elektronikai eszközünket vagy akár autónkat lecseréljük modernebbre, tetszetősebbre, többet tudóra, vagy csak, mert úgy gondoljuk, kipróbálnánk valami mást, fejlesztenénk a meglévőt. Miért is lenne másképp ez a helyspecifikus eszközök esetében?

A Trimble lehetőséget kíván biztosítani azok számára, akik a régebbi eszközeiktől megválnának, hogy kedvező feltételek mellett szerezhessenek be új kijelzőket, ugyanakkor a meglévő eszközeiket se kelljen a fiók mélyére helyezni, hanem azokért guruló forintokat kapjanak – azaz a használt eszköz beszámítási árával csökkentve juthassanak hozzá egy modern, a legújabb innovációkkal támogatott technológiához.

 

 

Hogy miért olyan kihagyhatatlan ez az akció?

  • márkától függetlenül, szinte bármilyen eszközt beszámíthat új eszköz megvásárlásába
  • egyes típusokra akár a korábbi bekerülési értéken kaphat beszámítási ajánlatot
  • típustól függően 120.000,- forinttól 1.200.000,- forint is lehet a beszámítási ár (nettó)
  • korszerű, a legújabb technológiai fejlesztéseknek megfelelő eszközökhöz juthat hozzá
  • a precíziós technológia következő szintjére léphet általa, hiszen folyamatosan bővítheti a rendszerben rejlő lehetőségeket
  • naprakész szakmai ismeretekkel rendelkező háttértámogatást biztosítunk a Trimble technológiát használó partnereink számára

 

 

Milyen új kijelzőt kínálunk az akció keretén belül?

 

Az akció részletes feltételeiről, a felmérés és beszámítás menetéről, az új eszközök, valamint azoknak a bővítési lehetőségeiről tájékoztatást a területileg illetékes precíziós gazdálkodási értékesítő kollégáink tudnak adni! Kérjük, forduljanak hozzájuk bizalommal telefonon, e-mailen, személyesen vagy akár a lenti űrlap kitöltésével kérheti a kapcsolatfelvételt. Ez esetben kollégáink a megadott elérhetőségek valamelyikén felkeresi Önt!

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Papp Máté, termékmenedzser

Fotó: Trimble

 


 


Elérhető

Kapcsolódó cikkek