OROS SUN szezonváró akció!

OROS SUN szezonváró akció!

Bár még a napraforgó szezon nem most kezdődik, de már most érdemes felkészülni a napraforgó betakarítására. Ezt a műveletet veszteségmentesen csak a speciális napraforgó adapterrel tudjuk elvégezni, így érdemes egy megfelelő eszközbe fektetni.

Átmeneti megoldásként átalakíthatjuk a kukorica adaptereket a napraforgó betakarításhoz, de hosszú távon érdemesebb elgondolkodni egy speciálisan erre fejlesztett eszköz megvásárlásán, hiszen a keletkező veszteségek elkerülése érdekében érdemes napraforgó adapterrel felszerelni kombájnunkat.

 

 

Az OROS SUN 6 soros napraforgó adaptereket szezonváró akciónk keretein belül 4.800.000 Ft helyett most 3.599.000 Ft+ÁFA áron kínáljuk Önnek. Sőt amennyiben a szárzúzást szeretné most egy menetben elvégezni, rendeljen OROS SUN 6+CHOP mechanikus szárzúzóval szerelt napraforgó adaptert, most akciós 5.499.000 Ft+ÁFA áron.

 

S hogy miért érdemes kihasználnia ezt a lehetőséget?

Az adapter soronként elhelyezett szárbehúzó fülesláncai ütődés nélkül húzzák a napraforgószárakat a csillagkéses vágószerkezetekhez. A sorok közötti optimális kialakítású rázótálcák biztosítja a megfelelő anyagáramot, a tálcák rezgése pedig azt, hogy a maggyűjtőtálcákon a termény nem tud felhalmozódni, ezért a mag veszteség nélkül jut el az összehordó csigához és a ferdefelhordóhoz. A tálca aljára erősített görgő és a speciális görgőpálya biztosítja a tálca rezgését, hogy a tálcákba hulló napraforgószemek folyamatosan áramoljanak az adapter belseje felé. A mozgó műanyag terelőorrok a lehajló vagy megdőlt szárakat is felemelik, az optimális fordulatszámú speciális forgókés pedig leválasztja a fejeket a növényről, így a termés ezekről is gond nélkül betakarítható.

 

 

Az oldalhajtás automatikus olajzó rendszere megfelelő kenést és hosszabb élettartamot biztosít, az egyszerű felépítés pedig könnyű szerelést, és minimális karbantartást igényel.

A biztonsági felszereltségekhez tartoznak az egyedi biztosítókapcsolóval ellátott hajtóművédelem, illetve a behordócsigát is biztonsági kapcsoló védi a túlterhelés ellen.

Ne várakozzon! Rendelje meg most az OROS SUN 6 soros napraforgó adapterét most 4.800.000 Ft+ÁFA helyett 3.599.000 Ft+ÁFA áron vagy szárzúzóval 5.499.000 Ft+ÁFA áron. Az akció a készlet erejéig érvényes.

 

Keresse a CLAAS Gépüzletág területileg illetékes kollégáit!

 

Szöveg: Mihalovics Tamás, termékmenedzser

Kép: Linamar Hungary Zrt.

 

 

Ismét gazdára talált egy CAMSO (+videó)

 

Ismét gazdára talált egy univerzális CAMSO gumihevederes járószerkezet. A megrendelő egy CLAAS LEXION 660 betakarítógépen fogja használni a berendezést. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek