Ismét gazdára talált egy CAMSO (+videó)

Ismét gazdára talált egy CAMSO (+videó)

Ismét gazdára talált egy univerzális CAMSO gumihevederes járószerkezet. A megrendelő egy CLAAS LEXION 660 betakarítógépen fogja használni a berendezést.

 

 

A heveder ahogy megérkezett Bajára, azonnal belekerült a logisztikánk vérkeringésébe, és már szállítottuk is tovább a megrendelőnek, hogy mihamarabb munkába állhasson. Az elmúlt időszakban nagy mennyiségű csapadék hullott az ország több területén, mely megnehezítheti a gabonafélék betakarítását. Ezekre a körülményekre kiváló megoldást jelent egy viszonylag egyszerűen fel és leszerelhető hevederes járószerkezet.

 

 

A konstrukciót azonban nem csak nedves körülmények között érdemes használni. A 36’ (914 mm) széles gumiheveder oldalanként több mint 2 m2 felfekvőfelületet biztosít. Ennek köszönhetően csökken a talajnyomás, mely hosszútávon a talaj szerkezetet is megóvja. Mindemellett megoldást nyújt, olyan területek betakarítására is, melyek normál kerekes járószerkezet használata mellett csak később lennének lehetségesek. Nem csak gabona, de kukorica betakarítás során is jó szolgálatot tesz egy ilyen berendezés. Az őszi időszak mindig csapadékosabb, mely megnehezíti a munkavégzést, és a betakarítást követően, a nagy terhelés végett a talajszerkezet is változhat. A CAMSO nem csak betakarítógépek, de univerzális traktorokra is megoldással szolgál. Korábban tudósítottunk is szántóföldi tesztünk eredményeiről:

 

 

Most nagyon kedvező konstrukcióban juthat hozzá a videóban látott hevederes járószerkezethez, ERRE A LINKRE kattintva!

Ha szeretne bővebb információval rendelkezni a témáról, forduljon kollégánkhoz bizalommal!

 

Szöveg és kép: Juhász-Nagy László, CLAAS csoportvezető - Alkatrészüzletág

 

 

Új Camso széria

 

A Camso bemutatja a az új RD 4500 gumiheveder szériát a Farm Progress Show kiállítás keretein belül 2019.08.28-30 között Boone-ban. Az új heveder maximalizálja a közúti felhasználás lehetőségeit, ugyanakkor megtartva a szántóföldi használat előnyeit is. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek