Új Camso széria

Új Camso széria

A Camso bemutatja a az új RD 4500 gumiheveder szériát a Farm Progress Show kiállítás keretein belül 2019.08.28-30 között Boone-ban. Az új heveder maximalizálja a közúti felhasználás lehetőségeit, ugyanakkor megtartva a szántóföldi használat előnyeit is.

A traktorok nagyobb távolságokat tesznek meg és nagyobb eszközöket húznak, mint valaha. "Mint a hevederes piac vezetője, elkötelezettek vagyunk, hogy segítsük a gazdálkodókat a fejlődésében, és támogassuk ügyfeleink igényeit" - magyarázza Martin Lunkenbein, a Camso Mezőgazdasági vonalának Service and Aftermarket Sales igazgatója. A Camso RD 4500 hevederrel nagyobb haladási sebesség érhető el - a legjobb teljesítményt és tartósságot nyújtva - keskeny kialakításának köszönhetően. "Azáltal, hogy ötvözzük a legjobb gumikeverékeket egyedülálló folyamatunkkal, a piaci igénynek megfelelő hevedert tudunk ajánlani" - magyarázza Lunkenbein.

 

 

A Camso továbbra is az OEM-k (szerk. Original Equipment Manufacturer, olyan vállalat, amely az eredeti gyártótól megvesz valamilyen terméket, majd mint sajátját adja tovább, gyakran valamilyen nagyobb termék részeként) számára legszéleskörűbb választékot kínálja, és szorosan együttműködik velük új termékek kifejlesztésében. A Camso az új RD 4500 Track sorozatát egy 2019-ben megjelenő erőgépen tervezi bemutatni, mellyel az ügyfelek akár 50 százalékkal gyorsabban utazhatnak vontatás közben közúton. "Az vontatás csökkentett utazási ideje a termelékenység 16% -os növekedését jelenti" - mondja Lunkenbein.

A gazdálkodás előmozdítása érdekében a Camso a legszélesebb körű heveder kínálatot fejleszti és gyártja az összes mezőgazdasági alkalmazásra." Különböző összetételű hevedereket kínálunk a mobilitás növelése, és a talajtömörítés csökkentése érdekében. Az vetésből, a betakarításból és a szállítmányozásból a Camso hevederek segítenek a gyártóknak maximalizálni teljesítményszintjüket, miközben alacsonyan tartják a működési költségeket "- erősíti meg Lunkenbein.

 

 

A Camso-ról, korábban a Camoplast Solideal-ról

A Camso cég világelső az off-road gumiabroncsok, kerekek, gumiabroncsok és alvázrendszerek tervezésében, gyártásában és forgalmazásában az anyagmozgatás, az építőipar, a mezőgazdasági és a sport iparágak szolgálatában. Több mint 7500 alkalmazottat foglalkoztat, akik az erőfeszítésük 100% -át a globális gumiabroncs- és heveder piacának - az off-the-road piacon - 11% -ára helyezik. Működő fejlett kutatási és fejlesztési központokat és gyártóüzemeket működtet Észak- és Dél-Amerikában, Európában és Ázsiában. A Camso termékeit, vezető OEM-gyártók számára szállítja Camso és Solideal néven, és termékeit a globális forgalmazási hálózatán keresztül forgalmazza.

 

További információt a Camso hevederekről területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Szöveg: Juhász-Nagy László, Alkatrészüzletág, CLAAS-csoportvezető

Forrás és kép: Camso

 

 

 

A Michelinnek tetszik a gumiheveder: megveszi a kanadai gyártóját

 

A gumihevederes járószerkezetek aranyat érnek a mezőgazdaságban: nedvesebb időjárás és nagy tömeg megmozgatása esetén különösen fontos a széles felfekvő felület. Mivel a gépméretek folyamatosan nőnek, egyre nagyobb szükség van a hevederekre is. >>

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek