Nincs több rakoncátlan szegély (+katalógus)

Nincs több rakoncátlan szegély (+katalógus)

Sok előnye van a kerti akkumulátoros gépeknek, mint például a könnyű indítás, nem kell manőverezni munka közben a hosszabbítóval, nincs füst és kellemetlen szag, csendes, nem kell plusz adalék, pl. motorolaj a működtetéshez és még a tárolás is egyszerűbb.

Ezek a nagyszerű tulajdonságok jellemzik a hónap három kiemelt MAKITA akkumulátoros kerti gépét, két szegélynyírót és egy szegélyvágó ollót is.

 

 

MAKITA UR100DSAEX akkus szegélynyíró (cikkszám: 18-010-0100-01)

A készülék 2 db 10.8 V Li-Ion CXT akkumulátorral működik, melyet töltővel együtt tartalmaz a csomag. A szegélynyíró jól kiegyensúlyozott, kompakt kialakítással és 84-119 cm között állítható teleszkópos vezetőrúddal rendelkezik, melynek végén hurokfogantyú található. Az UR100DSAEX vágásszélessége 230 mm, az akku töltöttségi szintjét LED-fény jelzi. Az eszköz XPT technológiájú por- és cseppálló borítással védett, illetve túlterhelés elleni védelemmel is ellátták. Az akkumulátorokkal akár 38 perc folyamatos üzemidő is lehetséges.

 

Fordulatszám: 10.000/perc

Súly: 2,1 kg

További információ a szegélynyíróról >>

 

 

MAKITA UM600DZ akkus szegélyvágó olló (cikkszám: 18-010-0600-03)

A gumírozott markolatú, túlterhelést és akku lemerülést jelző lámpával rendelkező akkus szegélyvágó olló szerszám nélküli pengecserét tesz lehetővé. Az egy darab 10.8 V CXT akkumulátorral működtethető készülék vágási szélessége 160 mm, vágási magassága három fokozatban állítható (15, 20, 25 mm), a vágókések rozsdamentes, tartós bevonattal rendelkeznek. Az egyenletes futású gép könnyen szegélynyíróvá alakítható egy kiegészítő feltéttel. A csomag nem tartalmazza az akkut és a töltőt.

 

Fordulatszám: 2500/perc

Súly: 1,5 kg

További információ a szegélyvágó ollóról >>

 

 

MAKITA akkus szegélynyíró DUR181Z (cikkszám: 18-010-0181-00)

A DUR181Z típusú szegélynyíró 123-143 cm között állítható, teleszkópos vezetőrúddal és hurokfogantyúval rendelkezik. Az eszköz 5-állású forgófejjel szerelt a vágási szög beállításához, 260 mm-es vágási szélességével pedig nagy szegényterületet fog el. Akárcsak a legtöbb akkumulátoros MAKITA készüléken, úgy ezen is töltöttségi szintre figyelmeztető LED található, illetve túlterhelés elleni védelemmel is ellátott a szegélynyíró. A 18-010-0181-00 cikkszámú eszközhöz az akkut és töltőt külön kell megvásárolni, a működéshez egy db 18V LXT akkumulátor szükséges.

 

Fordulatszám: 7800/p

Súly: 2,8 kg

További információ a szegélynyíróról >>

 

Ha Ön egy komolyabb szegélyvágó vásárlásán gondolkozik, ajánljuk figyelmébe fenti három termékünket, ezen akkus MAKITA készülékekkel egyszerűen tip-top lehet a kertje!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Mikó Zsolt, termékmenedzser

Forrás és kép: MAKITA

 

Kapcsolódó cikk:

 

A népszerű FINI SuperTiger (+újság)

 

A FINI közel 70 éves tapasztalattal rendelkező olasz cég, mely 120 országban értékesíti sűrített levegővel kapcsolatos termékeit a szakembereknek. Kedvelt típusuk, a SuperTiger MK 265M kompresszor pedig most szerepel augusztusi akciós kiadványunkban. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek