A népszerű FINI SuperTiger (+újság)

A népszerű FINI SuperTiger (+újság)

A FINI közel 70 éves tapasztalattal rendelkező olasz cég, mely 120 országban értékesíti sűrített levegővel kapcsolatos termékeit a szakembereknek. Kedvelt típusuk, a SuperTiger MK 265M kompresszor pedig most szerepel augusztusi akciós kiadványunkban.

A FINI SuperTiger MK 265M kompresszor (cikkszám: 08-010-0656-00) öntöttvas hengerből, acél szeleplapból álló egybeépített készülék iparosoknak. A nagy kerekek, a két ponton rögzített elülső fogantyú és két láb segíti a mozgatást és a működés közbeni stabilitást. A kompakt készülék elektromechanikus nyomáskapcsolóval, nyomáscsökkentő manométerrel és gyorscsatlakozóval, illetve motor túlterhelés elleni védelemmel is rendelkezik. A beszívott levegő: 228 l/perc, a max. 10 bar üzemi nyomás számos művelet elvégzéséhez elegendő.

 

 

Az időtlen, tartós 1,1–3 kW teljesítmény, illetve 6-90 literes légtartály közötti Fini olajkenésű modellek - melyek közé a 50 literes, 1,5 kW-os SuperTiger kompresszor is tartozik - világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. E hónapban kiemelt modellünket, a SuperTiger MK 256M kompresszort most bruttó 86.900 Ft-ért (nettó 68.425 Ft) vásárolhatja meg akciónk ideje alatt, mely érvényes: 2019. augusztus 31-ig, illetve a készlet erejéig.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését látogassa meg az AXIÁL webáruházát vagy lapozza fel a lentebb található augusztusi kiadványunkat a további akciós termékekért!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Szilágyi Tamás, termékmenedzser

Forrás és kép: Betta / Fini

Elérhető

Kapcsolódó cikkek