Minden csínját-bínját ismerik

Minden csínját-bínját ismerik

Szervizszerelőink nemrégiben az új sorozatú CLAAS LEXION és TUCANO kombájnok szerviztanfolyamán jártak a gyár harsewinkeli oktatóközpontjában. A 2017-es szezontól már elérhető gépek minden csínját-bínját megismerték a

 

A CLAAS 2016 nyarán adott hírt az új kombájntípusok bevezetéséről. A TUCANO 560 kompakt formában egyesíti magában nagytestvérének, a TUCANO 570-nek teljesítményét az intelligens APS HYBRID technológiával, amely különösen kíméletes szalmakezelést eredményez. A korábban már többszörösen díjazott LEXION 600 sorozat új modelljeit pedig további értékes felszereltséggel kínálja a gyártó. Ilyen például többek között, hogy minden modellbe Mercedes-Benz-motorokat szereltek, egy új szecskázó, a mechanikus törekoszlató, vagy a CEMOS AUTOMATIC funkciók.

 

 

A Harsewinkelbe kiutazó csapat az egy hetes képzés során az elméleti oktatás mellett gyakorlati feladatok megoldásán keresztül is elsajátította az új technológiák diagnosztikáját, javítását. A CLAAS akadémia csarnokában egyidejűleg négy darab, opciókkal gazdagon felszerelt kombájnon zajlott a hibakereséssel, mérésekkel, diagnosztikával „fűszerezett” oktatás.

Mindez természetesen azzal a céllal történt, hogy szervizszerelő kollégáink naprakész tudással rendelkezzenek. Szolgáltatásainkról érdeklődjön ügyfélkapcsolati vezetőinknél!

 

Szöveg: Vadász Ildikó, marketingmenedzser

Kép: AXIÁL Kft.

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek