Megjelent: Agritech 2018. július (+újság)

Megjelent: Agritech 2018. július (+újság)

CLAAS rajongók figyelem! Megjelent a CLAAS és az AXIÁL Kft. legfrissebb közös kiadványa, az Agritech! Az alábbiakban a magazin tartalmából szemezgetünk.

A tartalomból:

 

Nagyobb súly=nagyobb profit

Mikor bálázóról beszélgetünk partnereinkkel mindig felmérjük, mire lehet szüksége. Ilyenkor számos kérdés terítékre kerül, például fix vagy változtatható kamrás legyen, milyen állatoknak báláznak, milyen darabszámmal, esetleg dolgoznának bérbe is stb. Ezenfelül számos kérdés felmerülhet, de ezek a legfontosabbak. Ilyenkor az ügyfelekkel sorra vesszük az egyes bálázótípusok „előnyeit és hátrányait”. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a piac inkább a változtatható kamrás bálázó irányába mozdult el az anyag és bálaátmérő univerzitása miatt. Most ezt a típust vizsgáljuk meg.

 

A jövő már itt van

A LEXION kombájnok TERRA TRAC járószerkezete már korábban is ismert volt, és a 2017-es nehéz betakarítási körülmények között újra bizonyított. Napjainkban a CLAAS fejlesztőmérnökei az aktív talajvédelemmel összefüggő projekteken dolgoznak. 2017 őszén az Agritechnica kiállításon bemutatták a JAGUAR TERRA TRAC és AXION TERRA TRAC prototípusait.

 

Tekerd szorosabbra CLAAS!

„A CLAAS érezhetően a terményáram, a bálaforma és a kötözés tökéletesítésére helyezte a hangsúlyt” – mutatta be szinte köszönés helyett az új VARIANT 485 RC PRO körbálázót Őze Imre, derekegyházi gazda, kiemelve a jó beállítási lehetőségeket, illetve a problémamentesen működő ISOBUS-terminálokat.

 

A színfalak mögött: CLAAS CORIO

Egy korábbi számunkban bemutattuk a CLAAS általános termékfejlesztési folyamatát, amely már régóta elengedhetetlen része a vállalat innovációs tevékenységének. Ez alkalommal arról nyújtunk ízelítőt, hogy miként zajlott a nemrég bemutatott CORIO betakarító-adaptercsalád kifejlesztése és piaci bevezetése, egy-két érdekes „kulisszatitokkal” fűszerezve az írást.

 

Lapozza fel most Ön is a teljes Agritech magazint!

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek