Megbízhatósági díjat nyert a Horsch

Megbízhatósági díjat nyert a Horsch

A Fa- és Fémipari Szakmai Szövetség (a továbbiakban BGHM) Megbízhatósági díjat ítélt oda a Horsch GmbH-nak azért, mert nagy odafigyelést és elkötelezettséget tanúsít a munkavédelem iránt.

Az alkalmazottak, hogy megkönnyítsék napi munkájukat a termelés területén saját kezdeményezésre építettek egy összeszerelő- és emelőeszközt a tömörítőkerekekhez. A tömörítőkerekeket a talajműveléshez használják, funkciójuk: lezárják a talajt, segítik a nedvességtartalom megőrzését és az egyenletes kelést.

 

 

Mivel a tömörítőkerekek nagy önsúllyal rendelkeznek, ezért a dolgozók számára nehéz a mozgatásuk. Az összeszerelő- és emelőeszközzel már nem kell a saját fizikai erejüket használniuk a munkagépek összeállításához. Az új megoldás védi az egészséget, különösképp a hátat.

Dirk Rücker, a folyamatos fejlesztésekért felelős csoportvezető vette át a díjat csapata nevében. A díjátadó ünnepségen Horst Keller ügyvezető igazgató elmondta: „Az alkalmazottak ilyen nagyszerű ötletekkel jönnek hozzánk. Ez büszkévé tesz engem!”

A Megbízhatósági díjat az 1990-es évek óta négy kategóriában ítélik oda a vállalkozásoknak. A Horsch az Egészségvédelem és ergonómia kategóriában kapta meg most az elismerést, viszont idén ez már a második ilyen jellegű díj. Első alkalommal a Horsch Leeb fejlesztéséért kapták meg a Megbízhatósági díjat még az év elején Landauban.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Horsch

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek