Megbízhatóságértékelő Központ építésébe kezdett a Hyundai

Megbízhatóságértékelő Központ építésébe kezdett a Hyundai

2019 szeptemberében a Hyundai (HCE – Hyundai Construction Equipment) Megbízhatóságértékelő Központ építésébe kezdett Yonginban (Gyeoggi-do, Dél-Korea), hogy erősítsék versenyképességüket.

A Hyundai bejelentette, hogy szeptember 18-án, szerdán ünnepséget tartott a Megbízhatóságértékelő Központ, valamint a Teljesítményértékelő Laboratórium építkezésénél, a 40.000 négyzetméteres földterületen, a Mabuk-ri Kutatóintézetben Yonginban.

A projekt - 77 milliárd KRW (58.735.552.666 euró) – célja a korábban Ulsanban működő Teljesítményértékelő Laboratórium és Megbízhatóságértékelő Központ bővítése. A beruházás, amely átfogó kutatásokat tesz lehetővé az alkatrészektől a késztermékekig terjedően a jövő év augusztusában fejeződik be.

 

 

A Megbízhatóságértékelő Központ különösen nagy laboratóriummal rendelkezik, ahol szimulátorok és a legkorszerűbb teszt- és mérőberendezések találhatók, amelyek képesek ellenőrizni a gépek teljesítményét szélsőséges környezetben, -40 és 80 celsius fok között is. Ezenkívül különféle kutatásokat és kísérleteket hajtanak végre, amelyek például a környezetbarát technológiával, a hatékonysággal és a zajcsökkentő megoldásokkal foglalkoznak, hogy megfeleljenek az egyre szigorodó károsanyagkibocsátási előírásoknak.

 

 

Kim Gwang-min, a HCE Megbízhatóságértékelő Központjának alelnöke azt mondta: „Amikor elkészül a központ, a hidraulikus és mechanikus alkatrészektől a késztermékekig terjedő előzetes felülvizsgálatok révén jelentősen javulni fog a versenyképesség. Ahogy növekszik a márkánkba vetett bizalom és lojalitás, várhatóan tovább gyorsul a globális piacra jutás.

A Hyundai erőfeszítéseivel minőségjavításra törekszik azáltal, hogy januárban korszerűsíti a minőséggel foglalkozó részleget és központot, illetve augusztusban az alkalmazottak 35%-át átcsoportosítja a K+F osztályra.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Hyundai / HCE

 

 

A Hardstaff Barriers gyarapította Hyundai flottáját

 

A díjnyertes Acclaim Handling, amelynek székhelye Essex Purfleet-ben található nemrégiben megállapodott a biztonsági akadályokat gyártó Hardstaff Barriers céggel két új, 8000 kg teherbírású 80D-9 dízel üzemű targonca vételével kapcsolatban. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek